Musthaves van My Jewellery! (Cadeautip)

12/12/17

Iedereen viert Kerst op zijn of haar eigen manier. De één doet dit met verschillende kleine cadeautjes, de ander doet dit met één groot cadeau en sommige mensen vieren Kerst zonder cadeautjes. Wij vieren het met verschillende kleine cadeautjes. Vandaag laat ik jullie drie voorbeelden zien van cadeautjes die ik zelf leuk vind om te geven maar ook leuk zou vinden om te krijgen.

De drie cadeautjes die ik in dit artikel aan jullie ga laten zien komen van My Jewellery. De cadeautjes die ik daar gescoord heb zijn: Een sjaal, handschoenen en een telefoonhoesje. Dit zijn drie items uit de categorie accessoires. Ik denk dat je hier iedereen wel blij mee maakt!

Oversized Knitted Scarf – Light Pink | € 29,95 
Deze hele grote, zachte sjaal is perfect voor de koude dagen. De sjaal is warm, vrij dik en voorzien van een leuke, licht roze kleur. De sjaal is gemaakt van 100% acryl, heeft een afmeting van: 53 cm x 210 cm en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik ben dol op grote, zachte sjaals en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Deze sjaal vind ik persoonlijk heel erg leuk om cadeau te geven. Ik benieuwd of jullie het met mij eens zijn.

Furry Leopard Gloves – Grey | € 9,95 
Als ik ergens een hekel aan heb zijn dat koude handen. Fijne handschoenen zijn voor mij dus ook geen overbodige luxe. Deze te gekke handschoenen met luipaard print zijn niet alleen lekker warm maar ook nog eens ontzettend trendy. Wat ik een leuk detail vind aan deze handschoenen is dat de bovenkant een harige structuur heeft. Het lijken dus net echte haartjes. Ik heb gekozen voor de grijze handschoenen maar ze zijn ook verkrijgbaar in het bruin. De handschoenen zijn gemaakt van 65% acryl en 35% wol.
Let op: Deze handschoenen zijn one size. Bij mij zitten ze perfect (ik heb vrij kleine handen.)

Naast de twee winteraccessoires is een telefoonhoesje ook altijd leuk om te geven. Klein maar fijn! Bij My Jewellery vind je super leuke telefoonhoesjes voor verschillende iPhone- en Samsung toestellen.

Leopard iPhone Case – Green | € 14,95
Er zijn bij My Jewellery meerdere telefoonhoesjes te vinden die ik erg leuk vind. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dit telefoonhoesje. Het hoesje is gemaakt van stevig siliconen en is dus flexibel. Ik vind een siliconen hoesje erg fijn. Het hoesje ligt heerlijk in de hand en steekt ook aan de voorkant van de telefoon iets uit. Hierdoor heeft het hoesje in mijn ogen ook nog eens de perfecte pasvorm. Het hoesje is verkrijgbaar voor de iPhone 5, 6, 6+, 7, 7+, 8 en 8+.

Deze items vind ik persoonlijk perfect om weg te geven als cadeautje. Ben jij nou nog op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk dan zeker eens rond bij My Jewellery. In de webshop of in één van de boutiques. Ik weet zeker dat jullie er ook leuke cadeautjes kunnen vinden. Voor iemand anders of gewoon voor jezelf!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Musthaves van My Jewellery! (Cadeautip)”

 1. Simone schreef:

  Leuke dingen heb je uitgezocht! Vooral de sjaal vind ik érg mooi!

 2. Evelien schreef:

  Ahhhh heb jij toen gewonnen? De 5 december actie? Ik ben Evelien, ik zat ook in de chat 😉 Leuk hoor!

 3. Shannblogt schreef:

  Nee helaas heb ik niet gewonnen Evelien. Dit was nog van een lopende samenwerking die ik voor die tijd al had. Leuk dat je reageert trouwens. Bedankt daarvoor! 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Simone. Ik vind de sjaal ook fantastisch! Hij is super zacht, groot en lekker warm. Helemaal top! 🙂

 5. Lieke van Veen schreef:

  Die sjaal aan de handschoenen zijn super mooi.

 6. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Lieke! Ik ben het helemaal met je eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories