Murky Paint phonecase by Paradise Amsterdam

27/02/16

00 paradise adam

De meest originele telefoonhoesjes vind je bij Paradise Amsterdam. Abstracte designs en de mooiste kleuren verwerkt op een hardcase telefoonhoesje. Paradise Amsterdam heeft voor ieder wat wils!

1 paradise adam

Dit is niet de eerste keer dat ik een artikel schrijf over een telefoonhoesje van Paradise Amsterdam. Op 28 september 2015 schreef ik namelijk ook een artikel over een telefoonhoesje uit deze webshop. In dat artikel heb ik o.a. een stukje geschreven over hoe de telefoonhoesjes gemaakt worden. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn bekijk dan ook zeker dat artikel even. Het hoesje waar ik toen over schreef was de Lavender Marble case. Dit hoesje is ook op dit moment nog verkrijgbaar.

2 paradise adam

Het telefoonhoesje wat ik vandaag aan jullie wil laten zien is de Murky Paint case. Dit hoesje heeft een prachtig abstract design en is een echte eye catcher. Het hoesje is afgewerkt met een matte finish wat ik echt heel erg mooi vind. Zo zie je namelijk veel minder vlekken en krasjes. Ideaal!

5 paradise adam

Naast een prachtig design is er ook nagedacht over de uitsparingen van het hoesje. Je oplaadkabel en oordopjes kunnen zonder moeite worden aangesloten en het bedienen van de functie knopjes is nog steeds net zo makkelijk als wanneer er geen hoesje om je telefoon zit.

Ben jij ook een telefoonhoesjes verzamelaar en toevallig op zoek naar een nieuw, origineel hoesje? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Paradise Amsterdam.

De prijs van de Murky Paint case is € 12,00

3 paradise adam

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “Murky Paint phonecase by Paradise Amsterdam”

  1. Emile schreef:

    De Lavender Marble vond ik toen al een bijzonder mooi hoesje maar de Murky Paint is ook schitterend mooi.

  2. Eva schreef:

    De prijs is ook helemaal niet zo duur, heel leuk!

  3. shannblogt schreef:

    Gaaf hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories