MUFFIN MANIA! (+ WINACTIE) | DEBAKDOOS.NL

08/05/20

Als jij dol bent op cake, muffins, cookies of brownies of juist het bakken van deze lekkernijen fantastisch vind, dan is dit artikel voor jou gemaakt. Ik heb kort geleden een mega leuk pakketje ontvangen. Namelijk De Bakdoos en daarnaast heb ik een lekkere winactie voor jullie (knipoog!)

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen lijkt het mij goed om jullie eerst even voor te stellen aan De Bakdoos. Het is natuurlijk wel goed om te weten waarover ik het heb voordat je het artikel gaat lezen of aan de winactie mee gaat doen.

DE BAKDOOS
‘De allerleukste bakpost!’

Verras een ander of trakteer jezelf op een cadeautje. Met De Bakdoos kun je in een handomdraai een cake, brownies, cookies of een andere zoetigheid maken. Je ontvangt een leuk ingepakte Bakdoos met daarin een zakje meelmix, een zakje suikermix en een duidelijke instructiekaart. Zelf voeg je de natte ingrediënten toe en binnen no time kun jij genieten van je lekkernij!

De eigenaresse van De Bakdoos die toevallig ook nog eens op loopafstand van mij vandaan woont stuurde mij kort geleden een super leuke mail met daarin de vraag of we wellicht wat voor elkaar konden betekenen. Uiteraard heb ik daar geen seconde over nagedacht. Toen ik door had wat De Bakdoos precies was dacht ik: ‘kom maar door met die zoete lekkernijen!’ Ik ben namelijk echt dol op zoetigheid. Een keukenprinses ben ik totaal NIET maar het bakken met De Bakdoos is echt ‘a piece of cake’ en voor iedereen dus goed te doen.

Je kunt op dit moment kiezen uit 5 verschillende bakdozen: Cakelicious (oma’s cake), Muffinmania (muffins), Crazy Cookies (koekjes met chocolade twist), Chocoloco (brownie) en The Sweet Sister (het grote zusje van de brownie Chocoloco.)

Het maken van een keuze uit deze heerlijke bakdozen was nog moeilijker dan het bakken zelf. No joke! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Muffinmania Bakdoos en ik kan alvast verklappen dat ik geen spijt heb gehad van deze keuze.

MUFFINMANIA BAKDOOS | € 9,95
‘Deze muffins zijn perfect voor ieder moment; voor bij de koffie of als je gewoon zin hebt in wat zoets. Zonder poespas maar met een subtiele vanillesmaak en lekker luchtig. Genieten wordt het zeker!’

De Muffinmania Bakdoos zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai onweerstaanbare muffins hebt gemaakt. In De Bakdoos zit een zakje meelmix, een zakje suikermix en een duidelijke instructiekaart. Zelf voeg je 2 eieren, 125 gram boter en 2 eetlepels melk toe. Als je alles in de juiste volgorde bij elkaar hebt gevoegd en het beslag een glad geheel geworden is, is het tijd om het beslag te verdelen over de muffin bakplaat of muffin vormpjes.

Deze vul je voor twee derde. Daarna verwarm je je oven voor op 170 graden. Zodra hij op temperatuur is zet je de muffins voor 20 minuten in de oven. Tot slot even met een satéprikker testen of ze gaar zijn en smullen maar!

Het bakken van muffins was nog nóóit zo makkelijk!

DE WINACTIE
Ik heb voor alle lekkerbekken onder ons nog iets leuks. Ik mag namelijk ook een Bakdoos naar keuze weggeven. De winactie vind plaats op Instagram @shannblogtnl. Mocht je het leuk vinden om mee te doen klik dan op de link hier beneden. Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft er bijna niks voor te doen. Are you in?

JA, IK DOE GRAAG MEE AAN DE WINACTIE!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “MUFFIN MANIA! (+ WINACTIE) | DEBAKDOOS.NL”

  1. Wat leuk zeg, en super handig!

  2. Shannblogt schreef:

    Heel leuk en vooral ook HEEL lekker! 😏😍

  3. Marian schreef:

    Ik krijg al zin om ermee aan de slag te gaan. Mjammie! Helaas ben ik niet actief op IG, volg je op Bloglovin.

  4. Shannblogt schreef:

    Dat is Jammer Marian! 😔 Helaas doe ik eigenlijk nooit winacties via Bloglovin. Wel via Facebook en Instagram! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories