MUA RHAPSODY EYE+FACE PALETTE

24/09/16

0-muapalette

Dit palette van MUA heb ik al een tijdje in huis maar omdat ik zó enthousiast ben wilde ik hem graag nog even aan jullie voorstellen. Het palette heeft namelijk een aantal fijne eigenschappen die jullie zeker zullen waarderen.

Met het fijne Rhapsody palette van MUA kun je echt alle kanten op. Het is een eye + face palette wat inhoud dat je het palette zowel voor je ogen als voor je gezicht kunt gebruiken.

1-muapalette

De kleuren in het Rhapsody palette zijn vrij neutraal. Het palette bevat twee kleuren in crèmevorm en tien kleuren in poedervorm. De verschillende kleuren in het palette kun je combineren voor een prachtige, gedefinieerde ooglook maar je kunt ze ook prima gebruiken om je gezicht mee te contouren.

Zowel de crèmes als de poeders voelen zacht aan op de huid en zijn makkelijk aan te brengen. De kleuren uit het Rhapsody palette zijn prima gepigmenteerd en zijn makkelijk op te bouwen waardoor je zelf kunt kiezen voor een subtiele of wat opvallendere look. De matte kleuren zijn in mijn ogen helaas wel wat minder goed gepigmenteerd als de shimmer kleuren. Maar doordat de kleuren prima op te bouwen zijn vind ik dit geen ramp.

3-muapalette

De verpakking van het oogschaduw palette is vrij simpel. Het gebruik van de geometrische vormen in het palette vind ik wel erg leuk. Daarnaast zit er een schuin afgesneden kwastje in het palette. Leuk dat dit kwastje er bij zit maar ik vind hem persoonlijk niet erg praktisch. Een oogschaduw kwast was wat mij betreft beter geweest.

INGREDIËNTEN

2-muapalette

MUA RHAPSODY EYE + FACE PALETTE – € 6,99
Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MUA RHAPSODY EYE+FACE PALETTE”

  1. Eva schreef:

    Hele mooie foto’s

  2. Emile schreef:

    Mooie kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories