Montagne Jeunesse | Foot Soak & Foot Lotion

21/11/15

1 montagne

Een tijdje geleden kocht ik bij Action een Foot Soak & Foot Lotion van Montagne Jeunesse. Het heeft even geduurd maar ik heb het product eindelijk gebruikt! Geen gezicht of haarmasker maar een schuimbad & lotion voor je voeten. Geschikt voor een heerlijk relaxmomentje!

Omdat ik zelf erg fan ben van de gezicht maskers van Montagne Jeunesse was ik ook erg benieuwd naar de Foot Soak & Foot Lotion.

3 montagne

De verpakking bestaat uit twee delen. De Foot Soak (voeten schuimbad) en de Foot Lotion (voeten lotion.)
Tip: Om eventuele allergische reacties te vermijden zou je dit product voor dat je het gaat gebruiken even op je onderarm kun aanbrengen om te kijken wat het met je huid doet. 

De Foot Soak:
Verrijkt met roze grapefruit en balm mint. De Foot Soak laat je voeten even lekker ontspannen. Na het nemen van dit hemelse voetenbad zijn je voeten schoon en ontzettend zacht.

Hoe te gebruiken?: 
Gebruik een voetenbadje, emmer of bijvoorbeeld een afwasbak en vul deze voor de helft met water. Voeg tijdens het vullen ook de Foot Soak toe en zorg ervoor dat er een lekker schuimbad ontstaat. Als dat gedaan is, is het tijd om 10 tot 15 minuten te genieten van je heerlijke voetenbad!

Ingrediënten:
aqua,cetrimonium chloride,cocamidopropyl betaine,parfum,hydroxyethylcellulose,peg 40 hydrogenated castor oil,peg 7 glyceryl cocoate,penthenol vitamine b5,citrus grapefruit peel oil,mentha viridis spearmint leaf olie,pepermint oil,limonene,potassium sorbate,citric acid, ci19140.

4 montagne

De Foot Lotion: 
Verrijkt met sterrenmunt. Deze lotion zorgt ervoor dat je voeten nóg zachter worden en laat een heerlijk fris gevoel achter.

Hoe te gebruiken?: 

Na het weken in het voetenbad is het belangrijk dat je, je voeten even goed droogt. Daarna kun je de lotion aanbrengen. In de verpakking zit genoeg voor beide voeten.

Ingrediënten:

aqua,cetrimonium chloride,cocamidopropyl betaine,parfum,hydroxyethylcellulose,peg 40 hydrogenated castor oil,peg 7 glyceryl cocoate,penthenol vitamine b5,citrus sterrenmunt peel oil,mentha viridis spearmint leaf olie,pepermint oil,limonene,potassium sorbate,citric acid,ci19140.

5 montagne

Het klinkt als de perfecte verwennerij voor je voeten. Maar jammer genoeg ben ik niet over alles even tevreden. De werking van zowel de Foot Soak als Foot Lotion vind ik helemaal prima. Het product doet wat het beloofd. Mijn voeten waren na gebruik echt ontzettend zacht en helemaal ontspannen. Helaas is er ook iets waar ik me aan stoorde. Bij dit product is er namelijk gebruik gemaakt van twee verschillende geuren. Wat in mijn ogen een beetje overbodig is. De frisse sterrenmunt geur van de Foot Lotion vond ik aangenamer dan de geur van de Foot Soak. Ik denk dat de frisse geur van sterrenmunt beter tot zijn recht was gekomen als deze verwerkt was in zowel de Foot Soak als Foot Lotion. Ondanks dat ik niet helemaal tevreden ben over het gebruik van de twee geuren ben ik toch nog enthousiast. Dit omdat het product wel doet waar het voor staat!

Ik kocht de Foot Soak & Foot Lotion een tijdje terug bij Action voor slechts € 0,98 (soak 12 ml, lotion 5 ml)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

3 comments so far.

3 reacties op “Montagne Jeunesse | Foot Soak & Foot Lotion”

 1. Mayke schreef:

  Hey, die heb ik ook nog liggen! Volgens mij nam ik ze ook mee bij de Action.
  Ga ze toch even proberen binnenkort!

 2. shannblogt schreef:

  Wat leuk! Ben benieuwd wat je er van vind!

 3. Eva schreef:

  Ik heb zo nog nooit gezien, ik ga toch nog maar een keertje kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories