MIX&MAX SIERADEN (CADEAUTIP!)

18/12/16

Vorige week heb ik een aantal prachtige oorbelletjes mogen ontvangen van de webshop Mix&Max. Naast oorbelletjes verkoopt Mix&Max nog veel meer andere leuke sieraden. In dit artikel stel ik jullie voor aan Mix&Max en aan mijn nieuwe sieraden natuurlijk.

Mix&Max is een sieradenlijn die jouw outfit net even die finishing touch geeft. De sieraden van Mix&Max zijn trendy, fijn van stijl en designvol. Of je nu op zoek bent naar oorbellen of een armband, voor jezelf of voor een ander, bij Mix&Max vind je het!’

De sieraden van Mix&Max zijn erg betaalbaar, worden altijd verpakt als een cadeautje, worden gratis binnen 24 uur verzonden en bij een besteding vanaf € 30 krijg je zelfs een canvas tas cadeau. Leuk toch? Vooral met de Kerstdagen in aantocht.

De sieraden die ik heb ontvangen zijn 6 paar zilveren oorbelletjes waaronder staafjes, knopjes en ringetjes.. I love it! Als er iemand dol is op minimalistische sieraden dan ben ik het wel. Voordat ik de sieraden aan jullie ga laten zien wil ik eerst nog even een complimentje geven voor de fantastische inpakservice van Mix&Max want wat was mijn pakketje ontzettend leuk verpakt zeg.

De oorbelletjes zaten verpakt in kleine glazen flesjes met een kurkje als dop. Deze flesjes zaten verpakt in een klein jute zakje met daarop het Mix&Max logo. Handig om de sieraden in te bewaren!

In het eerste glazen flesje zaten 3 paar staaf oorbelletjes.

Oorbellen ‘bar’ smal (11 mm) – € 14,95
Minimalistische ronde staaf oorbelletjes die ik erg leuk vind om te combineren met andere kleine oorbelletjes.
Oorbellen flat ‘bar’ (9 mm) – € 7,95
Minimalistische platte staaf oorbelletjes die ik wederom weer erg leuk vind om te combineren met andere kleine oorbelletjes.
Oorbellen square ‘bar’ (12 mm) – € 7,95
Deze oorbellen zijn ook minimalistisch maar wel wat groter dan de vorige. Dit zijn wederom staafjes. Maar deze staafjes hangen naar beneden. Bovenstaande oorbellen liggen op je oorlel en kun je zelf draaien tot je ze mooi vind zitten.

Van de bovenste drie paar oorbellen zijn de ronde staaf oorbelletjes mijn favoriet. Dit paar is het minimalistisch van de drie en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik heb namelijk drie oorbel gaatjes in één oor en in beide oren een piercing. De kleinste oorbelletjes zijn het makkelijkst te combineren met andere oorbellen daarom gaat mijn voorkeur uit naar de ronde staafjes. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik ook helemaal weg ben van de andere staafjes hoor. Ik hou wel van de ‘staafjes trend.’

In het andere glazen potje zaten één paar oorknopjes en twee paar oorringetjes.

Oorknopje stud mini bal (3 mm) – € 6,95
Kleine oorknopjes die bijvoorbeeld erg leuk te combineren zijn bij één van de bovenstaande staaf oorbelletjes. Met deze oorbelletjes kun je alle kanten op.
Oorringetjes mini (10 mm) – € 6,95
Minimalistisch, simpel en erg leuk om te dragen in combinatie met de mini bal oorknopjes of met andere leuke oorringetjes.
Oorringetjes creool ‘Sumatra’ (10 mm) – € 14,95
Dit is absoluut mijn favoriet van alle oorbelletjes die ik ontvangen heb. Ik vind dit oorbelletje erg leuk om te combineren met de mini bal oorknopjes of met bovenstaande oorringetjes.

Hieronder laat ik jullie een aantal combinaties zien die ik maakte met de oorbelletjes van Mix&Max (het oorknopje met diamantje had ik al en is dus niet van Mix&Max.)

De combinatie met het ringetje, diamantje en balletje is favoriet. Wat vinden jullie eigenlijk van minimalistische oorbellen?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “MIX&MAX SIERADEN (CADEAUTIP!)”

  1. Emile schreef:

    Mooie oorbelletjes, ik hou ook van minimalistische oorbelletjes, vooral als je meerdere oorbellen draagt. Heel erg leuk verpakt door Mix&Max. Wederom weer een leuk artikel met mooie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories