MINIMALISTISCH & ELEGANT (+KORTINGSCODE) | GASTON LUGA

12/02/19

Hey loves! Er is een nieuwe liefde in the building. Absoluut mijn type, stijlvol en een uitstraling waar je u tegen zegt. Vandaag stel ik hem aan jullie voor. Daarnaast heb ik weer een leuke kortingscode voor jullie. Ready for it?

Heb ik een vriend? Eh, als je een rugtas als vriend kan beschouwen is mijn antwoord JA! Vorige week kreeg ik een ontzettend leuke e-mail van Gaston Luga. Ik kende Gaston Luga nog niet maar thank god wat ben ik blij dat het merk mij gevonden heeft. Nice to meet you guys!

GASTON LUGA
Gaston Luga is een Zweeds rugtassenmerk uit hartje Stockholm. Gaston Luga geeft om dierenrechten en verkoopt alleen vegan producten. Saai? Hell no! Ik ben hier om dit aan jullie te bewijzen. Het vegan leer dat gebruikt wordt is gemaakt van polyurethane, ook wel bekend als PU leer. Dit materiaal lijkt op en voelt als echt leer. Dit kan ik inmiddels bevestigen. Daarnaast staat PU leer bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Alle producten in de webshop hebben een typisch Zweeds ontwerp. I love it!

CLÄSSY – BLACK | € 119 
Scandinavisch minimalisme in combinatie met elegantie. Gaston Luga makes me fall in love with this bag. Om even heel eerlijk met jullie te zijn. Ik heb NOOIT van rugtassen gehouden maar dat is vanaf nu verleden tijd. Een rugtas als deze is voor mij gemaakt. Ik ben dol op de Zweedse, minimalistische stijl. De tas is gemaakt van stevig canvas en is voorzien van kunstlederen en metalen details. Stevige koorden sluiten het hoofdvak. Het hoofdvak bevat een 13″ laptopvak en twee kleinere vakjes. Op de achterzijde van de rugtas zit een uniek Gaston Luga vakje. Hier kun je belangrijke bezittingen veilig in opbergen. Denk bijvoorbeeld aan een paspoort of reisdocumenten. Aan de onderkant van de rugtas zitten vier metalen steunpunten. Dit vind ik echt een pluspunt. Deze steunpunten bieden extra bescherming aan de tas.

Wauw, wat een mooi merk en wat een toppertje is de Clässy – Black. Gaston Luga is in mijn ogen een ontzettend fashionable merk waar veel meer mensen van moeten weten. Ik vind het bijzonder dat ik hier mijn steentje aan bij heb mogen dragen.

KORTINGSCODE & GRATIS GESCHENK BIJ AANKOOP VAN EEN RUGTAS
Ook verliefd geworden op Gaston Luga? Goed nieuws! Met de kortingscode shannblogt krijg je 15% korting op jouw aankoop. Thank me later!

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Gaston Luga een leuke actie opgezet. Bij aankoop van een rugtas krijg je namelijk een gratis geschenk t.w.v. € 88,50. Deze actie is geldig t/m 14 februari. Dus ook op Valentijnsdag. Wees er héél snel bij want deze actie is nog maar twee dagen geldig.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MINIMALISTISCH & ELEGANT (+KORTINGSCODE) | GASTON LUGA”

  1. Emile schreef:

    Wauw, wat een beauty

  2. Shannblogt schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens Emile! Ik vind hem ook ontzettend mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories