MINI FOOT SPA | KNEIPP

26/04/20

Oh héérlijk! De laatste tijd heb ik soms wat last van droge voeten. Uiteraard heb ik heerlijke producten in huis waarmee ik ze kan verzachten en verzorgen maar hoe lekker is het om een Mini Foot Spa at home te hebben? Kneipp maakt dit mogelijk met één van haar nieuwste producten. Lees je mee?

Dit soort verwenmomentjes vind ik nou echt heel fijn! Met Kneipp is het altijd op en top genieten en ook dit nieuwe, ontzettend fijne product is wat mij betreft weer een groot succes. Ik zou er oprecht zo nog 50 van aanschaffen. Zo enthousiast ben ik erover.

KNEIPP – MINI FOOT SPA
Kneipp Mini Foot Spa is een tender loving 2-in-1 bath & care product voor de voeten. Dit product bestaat uit 2 stappen dus ook uit 2 sachets.

STAP 1:
Ontspan en verzorg je voeten optimaal in een heerlijk voetenbad van voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract. Geniet van de betoverende zacht zoete geur. Ik ben dol op het nemen van een voetenbadje. Als ik koude voeten heb vind ik een warm voetenbad lekker en heb ik het warm dan vind ik juist een lauw tot koud voetenbadje erg fijn.

STAP 2: 
Na het voetenbadje is het tijd voor stap 2. Stap 2 is een intensieve verzorging voor de voeten. In het kleine sachet zit een heerlijke voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract. Deze ingrediënten zorgen voor zachte, soepele en vooral ook heerlijk ruikende voeten. Met zachte voeten bedoel ik dan ook echt MEGA ZACHT. Ik heb nog niet eerder zo’n fijne crème voor mijn voeten gehad. Wat mij betreft mag Kneipp deze voetcrème ook wel los gaan verkopen!

De Mini Foot Spa van Kneipp vind ik écht een aanrader. Het voetenbad bevat een hoog gehalte aan puur en zuiverend thermaal bronzout dat uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa komt. Hibiscus- en vijgenextract vormen dé perfecte combi voor een zachte en verfijnde geurbeleving. Daarnaast hebben deze extracten een herstellende werking dankzij natuurlijke antibacteriële eigenschappen. In combinatie met sheabutter biedt het een vochtinbrengende werking met allantoïne en Vitamine E.

GOOD TO KNOW:
Een warm voetenbad helpt bij het verzachten en verminderen van eelt en geeft verlichting bij klachten. Als je het goed uitvoert zal je met een warm voetenbad een weldadig warm gevoel krijgen. Een gevoel van pure ontspanning. Het resultaat na deze Mini Foot Spa? HAPPY FEET!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De Kneipp Mini Foot Spa is vanaf nu verkrijgbaar via www.kneipp.nl en bij diverse drogisterijen. Adviesprijs: € 2,99.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “MINI FOOT SPA | KNEIPP”

  1. Nina schreef:

    Oh dit lijkt mijn mij zo heerlijk, vooral als je zwaar vermoeide voeten heb.

  2. Shannblogt schreef:

    Nina geloof mij maar dit is ALTIJD lekker voor je voeten hihi. Zelfs niet vermoeide voeten genieten hiervan! 🌸

  3. Heel lekker dit! Altijd fijn om ‘me time’ te hebben!

  4. Shannblogt schreef:

    Echt, dit is zo’n DIKKE aanrader! By far het fijnste product dat ik OOIT gehad heb voor mijn voeten! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories