Mijn ultieme kerstgevoel & Spotify Kerst playlist!

24/12/17

It’s the most wonderful time of the year! Yes, it is! Vanavond is het kerstavond. Wat is de tijd hard gegaan zeg. Ik heb er ontzettend naar uitgekeken en nu is het moment eindelijk daar. Dit artikel is het laatste artikel vóór Kerst. Een persoonlijk artikel waarin ik mijn ultieme kerstgevoel beschrijf en mijn zelf samengestelde Spotify Kerst playlist met jullie deel.

Iedereen viert Kerst anders. Mijn ultieme kerstgevoel bestaat vooral uit véél gezelligheid. Ik vind het super fijn om Kerst thuis te vieren. Lekker bij alle kerstverlichting, kaarsjes gecombineerd met een lekker hapje en drankje. Meestal vieren wij Kerst met kleine cadeautjes. Eind van de middag gaan wij eigenlijk ieder jaar gourmetten/fonduen. Lekker cliché maar het hoort er gewoon bij voor ons. Wat mij ook een ultiem kerstgevoel geeft zijn kerstfilms. Ik vind het heerlijk om vóór en tijdens Kerst kerstfilms te kijken. Vooral klassieke kerstfilms als Home Alone, The Santa Claus en Get Santa vind ik erg leuk om te kijken deze dagen. Bij Kerst hoort ook kerstmuziek. Ik heb speciaal voor deze dagen een eigen Spotify Kerst playlist gemaakt. Deze playlist bevat maar liefst 64 nummers. Mocht je het leuk vinden dan vind je onder aan dit artikel een link naar de playlist.

SHANNONS CHRISTMAS | Spotify Kerst playlist
Als je op bovenstaande link klikt kun je inloggen met jouw Facebook/Spotify account en mijn playlist direct volgen mocht je dat leuk vinden. Werkt de link niet? Dan kun je zoeken op mijn naam: Shannon van Willigen. Dan vind je de playlist namelijk ook. Enjoy!

Omdat dit het laatste artikel is voor Kerst wil ik jullie bij deze een hele fijne Kerst toewensen en alvast een gezond & gelukkig 2018! 

Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

 

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories