Mijn onmisbare tas is fantastisch!

17/03/18

Gek op tassen? Tsja, ik kan wel zeggen dat ik dol ben op tassen. Zo heb ik bij iedere outfit wel een bijpassende tas. Ik heb een aantal favorieten maar op dit moment is er maar één tas onmisbaar. In dit artikel stel ik jullie voor aan deze tas. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om kennis te maken met deze topper.

Tassen: Groot of klein, bruin of toch liever grijs, een schoudertas of rugtas.. De keuze is reuze maar welke tas draag ik nou het liefst? Voorheen vond ik het erg fijn om kleine crossbody tassen te dragen. Tegenwoordig ben ik wat meer van de grotere schoudertassen. Waar nét even wat meer in kan.

Wanneer is een tas voor mij perfect en onmisbaar?
Eerlijk is eerlijk.. Ik ben best wel kieskeurig op het gebied van tassen. Zo wil ik het liefst een tas die volledig afgesloten kan worden met een rits (dus niet met alléén een drukknoop.) Safety first! Ook vind ik het fijn als een tas voorzien is van een binnenvakje met rits en een vakje voor mijn iPhone. De stevigheid van een tas is overigens ook wel een aandachtspuntje voor mij. Een slappe tas die in elkaar zakt wanneer je hem neerzet en totaal zijn vorm verliest is voor mij een absolute afknapper.

De tas die op dit moment onmisbaar voor mij is heeft alles wat ik in een tas zoek. Het is de Small Portland Road shopper van het merk DSTRCT. Deze tas is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zelf heb ik de taupe kleurige variant en ik vind hem prachtig. De tas heeft een slangenprint reliëf op de voorzijde en heeft een praktische indeling met verschillende vakken.

De tas heeft een afmeting van: 32 x 32 x 8 cm (H x B x D.) Hij is dus niet erg groot maar heeft voor mij juist het perfecte formaat. De schouderhengels van deze musthave shopper hebben een fijne lengte. Wanneer ik een dikke winterjas draag zit hij nog steeds comfortabel om mijn schouder. De tas is gemaakt van suède en ik ben er helemaal verliefd op.

De tas komt van de webshop THEBAGSTORE. Hier vind je allerlei soorten tassen: Handtassen, schoudertassen, laptoptassen, strandtassen etc. Daarnaast kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld portemonnees. THEBAGSTORE heeft niet alleen een enorm aanbod maar ook andere fijne voordelen. Een super snelle verzending en 100 dagen gratis retourrecht bijvoorbeeld. Dat is toch fanTAStisch?


(Op deze foto is de kleur van de tas nét even anders. Dit komt door het zonlicht.)

Nu ik jullie heb voorgesteld aan mijn onmisbare tas ben ik wel heel benieuwd welk model tas jullie op dit moment het liefst dragen. Laat het vooral weten in de reacties. Dat vind ik leuk!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

9 comments so far.

9 reacties op “Mijn onmisbare tas is fantastisch!”

 1. Mevrouw Marloes schreef:

  Ik wil heel graag een mooie handtas waar mijn Macbook ook in past. Elke keer moet ik een rugzak om als ik dat ding mee moet nemen, maar ik vind het veel leuker om ook een mooie damestas zou hebben… Heb er nog geen gevonden met het juiste formaat.

 2. Shannblogt schreef:

  Neem zeker eens een kijkje bij THEBAGSTORE Marloes. Daar is het aanbod in laptoptassen enorm! Bedankt voor je leuke reactie 🙂

 3. Nina schreef:

  Wat een super mooie tas is dit. Dit is helemaal mijn stijl.

 4. Natascha schreef:

  Wat een mooie tas is dit, voor die kleur vind dik heel mooi voor het voorjaar! Ik draag op dit moment vaak een backpack maar dat komt omdat ik mijn laptop mee zeul 🙂

 5. Shannblogt schreef:

  Ahh bedankt voor jullie reacties! Erg leuk om te lezen 🙂

 6. Wauw, wat een superleuke tas! Ik kende het merk nog niet. Staat je ook super leuk!

 7. Shannblogt schreef:

  Ah super lieve reactie, dankjewel! 🥰

 8. Maes & Hills schreef:

  Leuke tas en je blog is ook erg leuk geschreven! Zelf draag ik ook vaak dit type tas, al vind ik een sleuteletui soms ook fijn als ik wat minder spullen nodig heb!

  Groetjes,
  Gabriëlle van Maes & Hills

 9. Shannblogt schreef:

  Wat een ontzettend leuke, lieve reactie. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories