Mijn nieuwe telefoonhoesje van Richmond & Finch

09/07/16

0 richmondfinch2

Ongeveer twee maanden geleden heb ik een artikel geschreven over mijn eerste Richmond & Finch telefoonhoesje. Dat telefoonhoesje beschermd mijn iPhone nog steeds iedere dag en ik ben er nog net zo enthousiast over als twee maanden geleden.

In het artikel over mijn eerste Richmond & Finch telefoonhoesje heb ik een kort stukje geschreven over Richmond & Finch zelf. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn raad ik je zeker even aan om dat artikel te lezen.

Als je mij al langer volgt is het je vast niet ontgaan dat ik echt een zwak heb voor telefoonhoesjes. Op dit moment trekken vooral stijlvolle telefoonhoesjes mijn aandacht. Richmond & Finch heeft een enorm aanbod aan stijlvolle hoesjes. Een aantal van deze hoesjes zijn te bestellen in de webshop Gsmpunt.nl. Waaronder ook mijn nieuwe Richmond & Finch telefoonhoesje.

1 richmondfinch2

2 richmondfinch2

RICHMOND & FINCH FRAMED ROSÉ BLACK REPTILE – € 42,95
Een prachtig telefoonhoesje met een uniek en stijlvol design. I’m in love! Het hoesje is gemaakt van kunststof en afgewerkt met (kunst) slangenleer waardoor het hoesje een fijne grip heeft en niet uit je handen glijd. Het zwarte (kunst) slangenleer is gecombineerd met rosé gouden details. Een top combinatie voor een stijlvol hoesje. De binnenkant van het hoesje is bekleed met een heel zacht stofje waardoor je telefoon optimaal beschermd wordt.

4 richmondandfinch2

Krassen en deukjes zijn absoluut verleden tijd. De randen van het hoesje steken enkele millimeters boven het scherm uit waardoor ook je beeldscherm beschermd is wanneer deze op een vlakke ondergrond ligt. Ook is het hoesje voorzien van meerdere uitsparingen. Hierdoor zijn de camera, speaker en laadpoort altijd te gebruiken.

5 richmondandfinch2

6 ricmondandfinch2

Ook over mijn tweede Richmond & Finch telefoonhoesje ben ik weer erg te spreken. Wat mij wel direct opviel was dat dit hoesje makkelijker om mijn iPhone ging dan mijn eerste Richmond & Finch hoesje. Mijn nieuwe telefoonhoesje is iets flexibeler en heeft een zachte binnenkant waardoor mijn iPhone er makkelijker in en uit gaat. Absoluut een pluspunt! De twee telefoonhoesjes van Richmond & Finch die ik op dit moment in mijn bezit heb behoren ongetwijfeld tot mijn meest favoriete telefoonhoesjes van dit moment.

3 richmondfinch2

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Mijn nieuwe telefoonhoesje van Richmond & Finch”

  1. Emile schreef:

    Heel mooi chique hoesje.

  2. Shannblogt schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens Emile!

  3. Beide hele mooie hoesjes, wauw!

  4. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Wies! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories