MIJN NIEUWE FAVORIETE BLAZER! | MY JEWELLERY

16/02/19

Een van mijn favoriete kledingstukken? Dat is zonder twijfel een blazer. Ik draag ze echt heel erg graag. Je kunt er zoveel kanten op. I love it! Een tijdje terug heb ik een hele mooie blazer ontvangen van één van mijn favoriete webshops en ik kan alvast verklappen dat ik er HEEL blij mee ben.

Mijn nieuwste aanwinst is van My Jewellery. Naast dat ik daar altijd goed kan slagen voor sieraden en accessoires vind ik ook de kleding erg leuk.

My Jewellery – Zwart-wit geruit blazer | € 49,95 (verkrijgbaar in de maten XS t/m XL)
Deze zwart-wit geruite blazer is door zijn basic kleuren erg makkelijk te combineren met andere kleding items. Een zwarte jeans, een leren legging of een mom jeans staan bijvoorbeeld erg leuk onder de blazer. Maar wat ook heel leuk is, is om de blazer te combineren met de bijpassende zwart-wit geruite pantalon. Deze is ook bij My Jewellery verkrijgbaar voor € 39,95.

De blazer is gemaakt van een stevige stof waardoor hij super mooi valt. De blazer sluit door middel van twee knopen en kan dus zowel open als dicht gedragen worden. Daarnaast is de blazer voorzien van twee zakken, een reverskraag en schoudervullingen. Ik weet dat de meningen over schoudervullingen erg verschillen maar ik vind het persoonlijk niet erg. Tenzij de schoudervullingen te dik zijn of niet mooi in de blazer verwerkt zijn. Maar dat is bij deze blazer gelukkig niet het geval. Je ziet en voelt ze amper zitten. Wat ook ook erg mooi vind aan de blazer is dat hij getailleerd is.

Ik combineerde de blazer met een basic wit t-shirt, een zwarte high waisted skinny jeans en mijn favoriete biker boots. Daarnaast draag ik bij deze outfit mijn zilverkleurige horloge van IKKI (het model Levi) en een kettinkje uit de Custom Collection van My Jewellery.

Wauw, wat ben ik blij met mijn nieuwe blazer. Hij is heel erg mooi, van goede kwaliteit, hij zit ontzettend lekker, de maat is perfect evenals de lengte. Dit is echt hele fijne toevoeging aan mijn garderobe waar ik zonder twijfel veel plezier van ga krijgen. HAPPY!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MIJN NIEUWE FAVORIETE BLAZER! | MY JEWELLERY”

  1. Lia Venema schreef:

    prachtige blazer , en staat je super

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je ontzettend lieve reactie Lia! Ik ben ook helemaal weg van de blazer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories