Mijn nieuwe camera!

31/01/16

1 camera

Op Instagram en Twitter hebben jullie het al kunnen zien. Ik heb EEN NIEUWE CAMERA! Omdat ik aardig wat privé berichtjes heb gekregen met enorm veel vragen heb ik maar besloten om een er een artikel aan te wijden!

0 camera

De spiegelreflex camera die ik heb is de Canon EOS 750D. Deze camera heeft een 24,2-megapixelsensor en beschikt over een 19-punts autofocus en een DIGIC 6-processor. Hiermee kun je razendsnel foto’s maken tot wel 5 foto’s per seconde en daarnaast ook full HD-video’s van 30, 25 of 24 fps (frames per seconde.)

7 camera

De Canon EOS 750D ondersteunt ISO-waardes van 100 tot 12.800 en dit kan zelfs nog uitgebreid worden tot 25.600. Daarnaast is hij uitgerust met een EF/EF-S-lensvatting. Hierdoor passen er oneindig veel lenzen op de camera. De camera heeft sluitertijden van 30-1/4000 seconden waardoor je verschillende type foto’s kunt maken.

5 camera

De Canon EOS 750D heeft een 3.0 inch kantelbaar touchscreen scherm wat ik persoonlijk mega fijn vind! Met één tik op het scherm kun je haarscherpe foto’s maken. De camera beschikt ook over Wi-Fi waardoor ik makkelijk mijn foto’s kan delen of back-uppen.

2 camera

Ik gebruik de Canon EOS 750D in combinatie met:
Canon 18-55MM lens
Canon 50MM lens

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt met mijn Canon IXUS 155.

6 camera

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

7 comments so far.

7 reacties op “Mijn nieuwe camera!”

 1. Wat leuk! Ik heb zelf de Canon 1100D, een hele simpele spiegelreflexcamera. Ik heb er eerlijk gezegd niet zoveel verstand van, ook al zou ik dat wel graag willen. Zo’n schermpje dat je kunt kantelen is wel erg fijn!

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel voor je leuke reactie Wies! Dat kantelschermpje is inderdaad ideaal. Misschien moet ik toch maar eens gaan overwegen om ook video’s te gaan maken 🙂

 3. Emile schreef:

  Super mooie camera. Ben benieuwd hoe mooi de foto’s van deze camera zullen worden!

 4. shannblogt schreef:

  Bedankt Emile! 🙂

 5. Amy schreef:

  Ik heb de oudere versie, de 650D maar de kwaliteit van de filmpjes valt mij vies tegen, hopelijk is dat verbeterd bij deze. Ik heb veel storingen in het beeld waardoor ik steeds moet besluiten filmpjes niet te doen grrr

 6. shannblogt schreef:

  Oh dat is vervelend zeg. Heb je al eens contact gehad met Canon over die storingen? Misschien hebben hun een oplossing? Ik ben tot nu toe erg tevreden over de 750D!

 7. Eva schreef:

  Oeh ja, dat is wel leuk om video’s te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories