Mijn nieuwe bril van Polette!

07/10/17

Als blogger ben ik regelmatig achter mijn laptop te vinden. Ik heb al vanaf kleins af aan een bril maar ik kan mezelf prima redden zonder bril. Toch vind ik het fijn om mijn bril zo nu en dan te dragen, wanneer ik een langere tijd gebruik maak van mijn laptop of tijdens het auto rijden bijvoorbeeld. De bril die ik altijd droeg was een recht (vrij basic) montuur van DKNY. Dit is een donker bruin, gevlekt montuur. Sinds kort heb ik er een nieuwe bril bij en daar vertel ik vandaag meer over.

Mijn nieuwe bril is van het merk Polette. Bij Polette scoor je al een nieuwe bril inclusief glazen vanaf € 19,98 + gratis coating. Dat is echt super goedkoop maar krijg je wel waar voor je geld?

Vorige week ontving ik mijn nieuwe bril. De webshop van Polette staat bomvol met de leukste monturen. Het was dus nog lastig om een keuze te maken. Zelf ben ik groot fan van de aviator brillen met ‘normale’ transparante glazen. Polette heeft ook verschillende aviator monturen maar deze waren het voor mij allemaal nét niet. Dus ben ik gaan zoeken naar een ander metaal montuur. Als snel kwam ik bij het montuur Dean View terecht. Dit montuur is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zelf heb ik gekozen voor het zilveren montuur.

Dean View – € 39,99 (excl. glazen)
‘Het montuur Dean View gebruikt zijn Amerikaanse charme om onderdeel van jouw garderobe te worden. Een bril van zilverkleurig metaal, voorzien van prachtige elegante details. Een verleidelijk montuur met een frisse retro uitstraling.’

Toen ik dit montuur voor het eerst zag was het meteen liefde op het eerste gezicht. Het is geen standaard montuur maar een montuur waar je echt van moet houden. Je vind het helemaal het einde of je vind het helemaal niks. Ik vind hem prachtig maar ieder het zijne toch? Natuurlijk is het ook wel een beetje de vraag of het montuur bij je past. Dat is dan ook meteen het nadeel van online een bril aanschaffen. Gelukkig staan de meeste monturen mij wel dus ik maakte me geen zorgen. Daarnaast is er bij Polette ook de optie om de bril online te passen. Wat ik super handig vind!

Naast dat je bij Polette een ruime keuze hebt aan brillen zijn er ook leuke brilaccessoires verkrijgbaar. Zo kocht ik bij mijn bril het holografische Bouncy hoesje. Bouncy is gemaakt van synthetisch leer en is daardoor ideaal voor het beschermen van mijn nieuwe bril. Het hoesje kost € 5,99. Bij de bril en het hoesje kreeg ik ook een ontzettend leuk brillendoekje.

Online een bril bestellen? Hoe werkt dat?
Bij Polette is het bestellen van een complete bril héél eenvoudig. Ik zal het kort even uitleggen in stappen.

1. Kies een montuur die perfect bij je past en die je helemaal het einde vind. Tip: Bij elk montuur staan de afmetingen vermeld. Het is handig om de afmetingen te vergelijken met je huidige bril. Zo kun je ongeveer zien hoe groot de bril is.
2. Kies de glazen. Je kunt kiezen uit maar liefst 5 soorten: Modeglazen (zonder sterkte), enkelvoudige glazen (ontspiegeld en kraswerend), multifocale glazen (ontspiegeld en kwaswerend), meekleurende enkelvoudige glazen (deze glazen worden automatisch licht en donker afhankelijk van het licht in je omgeving) en meekleurende multifocale glazen (deze glazen worden automatisch licht en donker afhankelijk van het licht in je omgeving). Ik heb gekozen voor enkelvoudige glazen.
3. Na het kiezen van de glazen heb je nog een aantal opties voor de glazen. Zo kun je kiezen voor de opties: Eco, business, first en prestige. Mij werd aangeraden om te kiezen tussen de optie eco of business. Bij business waren de glazen voorzien van een dunnere slijping. Dit was voor mij rede genoeg om voor de business glazen te kiezen.
4. Vervolgens kun je kiezen welke kleur glazen je wilt. Er zijn heel veel kleuren mogelijk maar ik heb het bij de transparante glazen gehouden.
5. Daarna vul je het recept in of upload je het recept van de glazen. De sterkte moet volledig ingevuld worden. Dus ook de as en pupilafstand etc. Ik had het geluk dat ik het recept van mijn vorige bril nog had. Maar mocht je nog géén recept hebben dan moet je natuurlijk wel eerst even je ogen op laten meten. Dit kan bij een Polette filiaal maar als die niet bij jou in de buurt zit zou je dit ook bij een andere opticien kunnen laten doen. Bij de goedkopere opticiens is dit in de meeste gevallen gratis.
6. Bestellen maar! Tip: Vergeet vooral niet om een leuke accessoire aan je bestelling toe te voegen.

De totaalprijs van mijn bril incl. de glazen met mijn sterkte en voorkeuren was € 56,98.

Hoe bevalt mijn nieuwe bril?
Ik ben enorm enthousiast over mijn nieuwe bril. Toen ik hem binnen kreeg en voor het eerst op deed zat hij meteen al goed wat mij een beetje verbaasde. Alle voorgangers van deze bril zaten namelijk niet in één keer goed. Daarnaast kon ik direct mega scherp zien zonder daarbij een duizelig gevoel te krijgen. Ik kan misschien nog wel beter door deze bril zien als door mijn vorige bril. Bijzonder want de sterkte van de glazen is exact hetzelfde. Ik ben helemaal happy!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Mijn nieuwe bril van Polette!”

 1. Lia Venema schreef:

  deze bril staat je inderdaad super, past bij jou

 2. Shannblogt schreef:

  Ah wat een lieve reactie Lia! Dankjewel.

 3. Eva schreef:

  Toffe bril! Staat je goed!

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je lieve reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories