Mijn verzameling gezicht maskers!

28/07/15

1 maskers

Volgens mij zegt de foto wel genoeg! Ik ben echt verslaafd aan gezicht maskers. Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd veel minder maskers gebruik dan dat ik voorheen deed maar toch heb ik er nog wel heel erg veel liggen. Welke het precies zijn en wat ik er van vind lees je in dit artikel!

Laat ik beginnen met de maskers van Freeman. Dit zijn echt geweldige maskers. Ik heb een peel-off masker, een klei masker en een anti-stress masker van Freeman. Vooral het klei masker vind ik heerlijk. Hij droogt goed op. Hierdoor merk je dat het masker echt wat met je huid doet. Het masker is verfrissend en ruikt heerlijk. Ook het peel-off masker droogt goed op. Vooral bij een peel-off masker vind ik dit erg belangrijk. Zo kun je het masker in één vloeiende beweging van je gezicht af trekken. Het anti-stress masker is nog onaangebroken. Hier kan ik dus nog niks over zeggen. De Freeman maskers zijn te koop bij onder andere Kruidvat voor € 3,99 per stuk (150 ml.)

2 maskers

Welke maskers ik ook fijn vind zijn de maskers van Kruidvat eigen merk. Je betaald voor één verpakking met twee maskers (16 ml) slechts € 0,99. Het enige nadeel van deze maskers vind ik dat je altijd best veel over houd! Ik weet niet of dit aan mij ligt maar er zit altijd te veel in. Uiteraard zou je hem dan twee of drie keer kunnen gebruiken maar ik vind zo’n zakje die aangebroken is niet zo prettig om nog een keer te gebruiken. Dan bewaar ik zo’n half zakje en die vergeet ik dan weer.. Nee dat is niks voor mij! Maar de maskers zijn wel erg fijn (ook de peel-off variant.) Zeker voor de prijs die je er voor betaald.

3 maskers

De maskers die het bij mij ook altijd goed doen zijn de maskers van Dr. van der Hoog. Iedereen kent ze wel. De maskers reinigen, verfrissen en maken je huid heerlijk zacht. Ook deze maskers maak ik niet in één keer op. Bij Kruidvat betaal je € 2,29 voor de maskers van Dr. van der Hoog maar die van mij kocht ik bij Action en Big Bazar. Daar zijn ze niet duurder dan € 1,- (10 ml.)

4 maskers

Ik ga door met de maskers van Montagne Jeunesse. Deze maskers vind ik qua kwaliteit vergelijkbaar met de maskers van Freeman. Ze zijn fantastisch! Deze maskers kan ik wel in één keer op maken. Ook deze maskers zijn te koop bij Kruidvat. Hier betaal je voor één verpakking van 10 ml € 1,79. Mijn maskers kocht ik bij Action. Daar betaalde ik voor een duo verpakking (6 ml per stuk) € 0,89.

5 maskers

Al best wel lang geleden kwam ik een ander leuk product tegen van Montagne Jeunesse. Namelijk een travel pack vol met producten van Montagne Jeunesse die handig zijn om mee te nemen op vakantie. In dit pakketje zit een peel off masker, een skin smoother, twee keer een body wash, een foot cooler en een haar masker. Ik kocht dit pakketje bij Big Bazar voor ongeveer € 3,- of € 4,-.

6 maskers

Nu ga ik verder met een maskertje die ik nog niet gebruikt heb en waar ik dus niet veel over kan vertellen. Dit masker is van Venus en ik kocht hem bij Douglas voor € 1,25 (10 ml.) Ik ben bang dat ik ook deze niet in één keer op ga krijgen omdat de inhoud evenveel is als die van Dr. van der Hoog. Dit masker is inmiddels uit het assortiment bij Douglas.

7 maskers

Een ander masker die ik nog niet heel erg lang heb en daarom ook nog niet gebruikt heb is een masker van Primark. Ik ben erg benieuwd naar dit masker. Maar ik wil eerst de tubes opmaken die al aangebroken zijn. De prijs van dit masker is € 2,- (125 ml.)

8 maskers

Naast alle maskers die ik heel fijn vind en maskers die ik nog niet geprobeerd heb, heb ik ook maskers die ik minder fijn vind. Namelijk de Camille maskers die een tijdje geleden werden verkocht bij Action. Deze vind ik niet zo fijn als alle andere maskers hierboven. Ze frissen je gezicht een beetje op maar voor de rest doen deze maskers niet zo veel. Deze maskers kocht ik voor € 1,49 (50 ml.)

9 maskers

En tot slot.. de standaard maskertjes van Action van het merk ONYX. Iedereen kent ze wel. Het is een verpakking met twee maskers van 10 ml. Deze maskers kosten € 0,82 en ik vind ze echt waardeloos. Ze maken je huid wel zacht maar niet zo zacht als je gewend bent van een masker. Verder heb ik het gevoel dat ze niet veel voor mijn huid doen. Jammer!

10 maskers

De Camille maskers en de maskers van ONYX vind ik het minst fijn. Dat is wel duidelijk. De maskers van Freeman zijn echt favoriet. Ik heb het gevoel dat deze maskers mijn gezicht het meeste verzorgen van alle maskers die ik tot nu toe getest heb. Wat ik ook fijn vind aan de maskers van Freeman is dat ze in een tube zitten (net als het masker van Primark en de Camille maskers van Action) en dus hersluitbaar zijn.

Wat is/zijn jullie favoriete masker(s)?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Mijn verzameling gezicht maskers!”

  1. Eva schreef:

    Omgg, super veel en leuk om te lezen!

  2. shannblogt schreef:

    Aaa lief dankjewel! En ja het zijn er inderdaad een beetje veel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories