Mijn liefde voor witte sneakers!

17/10/18

Wie mij volgt op social media is het vast wel eens opgevallen dat ik héél vaak witte sneakers draag. Ik ben dol op witte sneakers en ik kan er echt niet buiten. Of het nou herfst, winter, lente of zomer is. Witte sneakers kunnen altijd. Al moet ik wel zeggen dat ik ze het allerliefst draag in het voorjaar en in de zomer.

Bijna ieder jaar is er wel een witte sneaker die helemaal in is. Een sneaker die je vervolgens door heel Nederland (maar ook door andere landen) voorbij ziet komen. Zo is bijvoorbeeld de witte Adidas Superstar een hele tijd erg populair geweest. Ze waren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook ik heb deze sneakers gehad. Op dit moment zijn de grove witte sneakers helemaal hot. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Er is een witte sneaker die tijdloos is en die je nog steeds regelmatig voorbij ziet komen. Ik heb het over de Nike Air Force 1. Ook ik heb deze sneaker een hele lange tijd gehad en met veel plezier gedragen. Maar wat is nou het geheim van zo’n populaire sneaker?

NIKE AIR FORCE 1
Als er één sneaker legendarisch en tijdloos is dan is het de Nike Air Force 1 wel! De door Bruce Kilgore ontworpen sneaker is een echte uitblinker als het aankomt op populariteit. In 1982 is de welbekende sneaker ontworpen. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dat las. Ik dacht: Is deze sneaker al zo ‘oud’? Wauw! Een leuk weetje.. Jullie kennen allemaal wel de Nike Air Max toch? De sneakers die bekend staan om de ‘air’ in de zool. De Nike Air Force 1 was eigenlijk de eerste sneaker met air in de zool. De Air Force was de Air Max dus nét even een stapje voor. Zo leuk! Ik wist dit helemaal niet. Het enige verschil is eigenlijk dat het bij de Air Max zichtbaar is en bij de Air Force niet. De sneaker heeft een enorme groei doorgemaakt in de jaren ’80 en ’90 en tot op de dag van vandaag is deze topper een ware ster. Er zijn door de jaren heen zeker ontwikkelingen rondom deze sneaker. Zo zijn er regelmatig lanceringen van nieuwe collecties. Heel erg gaaf om het verhaal achter deze sneaker te weten. Ik ben en blijf groot fan van deze topper!

Nu weet ik dat Nike sneakers over het algemeen ontzettend populair zijn. Ik ben eigenlijk heel benieuwd of jullie één of misschien wel meerdere paren Nike’s in jullie bezit hebben. Zo ja, welk model? Zelf heb ik meerdere Nike sneakers gehad. De Air Force 1, verschillende paren Air Max en nog andere toffe modellen die wat hoger waren en voorzien van prachtige kleuren. Helaas weet ik van deze modellen geen exacte namen meer.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel betreft een samenwerking met Sportshowroom.nl. 

4 comments so far.

4 reacties op “Mijn liefde voor witte sneakers!”

 1. Simone schreef:

  Jaaa, Nike Air Force 1 blijft goed <3! Ik wil echt een nieuw paar kopen!

 2. Emile schreef:

  Altijd goed witte sneakers.

 3. Shannblogt schreef:

  Heel leuk om te lezen dat je het met mij eens bent Simone! Bedankt voor je reactie! ?

 4. Shannblogt schreef:

  Inderdaad, witte sneakers zijn altijd een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories