Mijn favoriete zon verzorgingsproducten van dit moment!

20/07/17

Laatst schreef ik al over zon verzorgingsproducten van Etos en P20. Vandaag ga ik mijn ervaring met de zon verzorgingsproducten van Ziaja met jullie delen. Ziaja is één van mijn favoriete merken als het gaat om verzorgingsproducten.

We hebben al een aantal heerlijke zomerdagen achter de rug. Tijdens deze dagen heb ik de zon verzorgingsproducten van Ziaja optimaal kunnen testen.

Ziaja – Zonnebrandcrème SPF15 | € 4,79 (150 ml)
De Ziaja waterbestendige zonnebrandcrème SPF15 is voor mij echt een topper. Hij voorkomt niet alleen het verbranden van de huid maar gaat ook huidveroudering tegen. Nu zul je misschien denken: SPF15? Is dat niet een véél te lage beschermingsfactor? Wanneer de beschermingsfactor hoog is verbrand ik niet en hoef ik mezelf minder vaak in te smeren maar wordt ik ook minder snel bruin helaas. Deze zonnebrandcrème met SPF15 is erg geschikt voor mijn huid. Ik wordt gewoon bruin en verbrand niet. Helemaal perfect! Omdat de beschermingsfactor vrij laag is is het wel verstandig om het insmeren een aantal keer per dag te herhalen. Bijvoorbeeld na het zwemmen of transpireren. De substantie van de zonnebrand is vrij dik wat ik erg fijn vind en de geur is fantastisch. Een typische zonnebrandgeur en dan nog nét wat lekkerder. Op dit moment is dit mijn favoriete zonnebrandcrème.

Hoofdingrediënten
Provitamine B5 (D-panthenol), shea boter, UVA / UVB biologische filters.

Ziaja – Kalmerende aftersun gel | € 3,99 (200 ml)
Dit product heb ik vorig jaar ook van Ziaja ontvangen en ik ben er groot fan van! Vorig jaar heb ik het de hele zomer door gebruikt en omdat ik er zó enthousiast over was heb ik hem ook in dit artikel weer meegenomen. De kalmerende aftersun gel doet wat hij beloofd. Na het zonnen vind ik het heerlijk om te douchen en daarna mezelf in te smeren met de aftersun gel van Ziaja. De gel kalmeert de huid direct en daarnaast is de gel erg verkoelend en verfrissend. De aftersun gel heeft een dunnere substantie dan de zonnebrandcrème. Dit is in de meeste gevallen wel zo en is zeker niet storend. De geur van de aftersun gel is ontzettend fris. Heerlijk!

Hoofdingrediënten
Allantoïne, calciumcomplex, 3% D-Panthenol, vitamine A.

Ziaja – Bruiningsversneller | € 3,99 (150 ml)
YAAAASS! Dit product is voor mij gemaakt! Ik heb dit product inmiddels een aantal keer gebruikt en ik ben verkocht. Wat een top product zeg! Deze tint versneller is geschikt voor alle huidtypes en versnelt simpelweg het bruiningsproces. De substantie van de bruiningsversneller is vergelijkbaar met de zonnebrandcrème en ook de geur is bijna identiek. Eerst had ik er een beetje een hard hoofd in maar na het product een aantal keer gebruikt te hebben ben ik echt om! Dit is absoluut een aanrader!

Hoofdingrediënten
Cacaoboterprovitamine, B5 (D-panthenol), tyrosine, vitamine E.

Van links naar rechts: Zonnebrandcrème – Aftersun gel – Bruiningsversneller. 

Ik vind het echt heerlijk om mijn positieve ervaringen met jullie te delen. Natuurlijk zitten er af en toe ook wel eens minder enthousiaste ervaringen tussen. Maar de positieve zijn toch wel het leukst om te delen! Ik vind het echt fantastisch om mijn enthousiasme kwijt te kunnen in een artikel.

De zon verzorgingsproducten van Ziaja zijn op dit moment zonder twijfel favoriet. De producten zijn stuk voor stuk aan te raden. Ik hou van dit merk!

Ook deze keer kreeg ik weer 3 heerlijke proefmonstertjes en een pen (die mega lekker schrijft) cadeau. Super lief!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Mijn favoriete zon verzorgingsproducten van dit moment!”

  1. Emile schreef:

    Dit lijken mij heerlijke producten. Ben heel benieuwd naar de bruiningsversneller.

  2. Shannblogt schreef:

    Het zijn ook echt heerlijke producten Emile.. Het is echt de moeite waard om ze te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories