MIJN EIGEN T-SHIRT ONTWORPEN?! | TSHIRTSPOLOSBEDRUKKEN.NL

02/06/19

Ben jij creatief? Heb je altijd al een keer je eigen kleding willen ontwerpen? Dan is dit artikel helemaal voor jou weggelegd. Ik kreeg een tijdje terug namelijk de kans om mijn eigen kledingstuk te ontwerpen. Ik moet zeggen dat het echt heel erg leuk is om dit een keertje gedaan te hebben. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

OVER DE WEBSHOP
‘Digitransfer B.V. is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in zowel Nederland als België op het gebied van kleding bedrukken. Op onze websites (waaronder tshirtspolosbedrukken.nl) kun je kiezen uit een brede collectie kleding. 
Met de gebruiksvriendelijke ontwerptool kun je heel eenvoudig een eigen tekst, afbeelding of logo aan het gekozen kledingstuk toevoegen. Ontwerpen worden altijd door onze eigen professionals gecontroleerd en met zorg op de kleding gedrukt. Daarnaast kunnen klanten ook kiezen uit één van onze designs in de shop.’

In eerste instantie wilde ik heel graag een trui bedrukken. Maar met het mooie weer in aantocht wilde ik toch liever een shirt bedrukken. Ik draag zelf heel graag basic witte t-shirts met een leuke print of tekst. Omdat je een simpel wit t-shirt overal bij kunt combineren. Dat simpel zeker niet saai hoeft te zijn dat bewijst mijn eigen ontworpen t-shirt maar weer.

Ik heb ervoor gekozen om een t-shirt te ontwerpen met een kleine print op de borst. Dit omdat ik geen soort gelijk shirt in mijn kast heb hangen en omdat ik het gewoon een leuke plaats vind voor een print op een t-shirt. De print is niet zomaar een plaatje van internet maar heb ik ook zelf ontworpen. De leeuw is mijn sterrenbeeld en de Romeinse cijfers zijn mijn geboortedatum. Omdat dit een zelf ontwerpen opdruk is heb ik nu echt een uniek t-shirt waar tot nu toe maar één exemplaar van verkrijgbaar is. Dat is toch super vet?

HOE HET WERKT: 
Ingewikkeld? Nee, helemaal niet! Het bedenken van een leuk, uniek idee is lastiger dan het ontwerpen zelf. In de webshop vind je namelijk een hele handige ontwerpfunctie. Zodra je een t-shirt of ander kledingstuk uitgekozen hebt kom je op de ontwerppagina terecht en kun je de afbeelding die jij op het door jou geselecteerde t-shirt wilt uploaden.

Mocht je het bedenken van een eigen design te lastig vinden dan is dat ook geen enkel probleem. Er staan namelijk ook al super toffe afbeeldingen voor je klaar die je kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan leuke quotes, cartoons of symbolen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om via de ontwerppagina een leuke tekst op het kledingstuk te zetten. Je kunt bij deze optie zelf de opmaak van de tekst instellen door middel van verschillende fonts, tekstgroottes, tekstkleuren en de uitlijning. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten en kleuren. Er is dus echt voor ieder wat wils! Naast een t-shirt of trui kun je zelfs je eigen cap ontwerpen. Ook die mogelijkheid vind ik heel erg leuk!

Eenvoudig? Check! Betaalbaar? Check! Leuk en origineel? Check! Ik vind het zelf erg leuk om creatief bezig te zijn. Dus voor mij is een webshop waar je zelf je kleding kunt ontwerpen the place to be. Maar ik snap dat wanneer je het lastig vind om iets leuks te bedenken het nog al frustrerend kan zijn. Maar door het grote aanbod aan afbeeldingen die er beschikbaar zijn op de ontwerppagina is het zelfs voor deze doelgroep leuk. Daar is zó goed over nagedacht! Dan heb je toch gedeeltelijk je eigen kledingstuk ontworpen. Nu heb ik ervoor gekozen om voor mezelf een t-shirt te ontwerpen maar hoe leuk is het om voor iemand anders een kledingstuk te ontwerpen? Met bijvoorbeeld een foto van jullie samen? Dan heb je absoluut een origineel cadeau.

Ik ben erg te spreken over de webshop. De webshop is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Daarnaast ook absoluut een aanrader als je een keertje lekker creatief wilt zijn, altijd al je eigen kledingstuk wilde ontwerpen of je opzoek bent naar een leuk en origineel cadeau. Ik ben erg blij met mijn creatie en vind het super leuk dat ik de kans heb gekregen om mijn eigen kledingstuk te ontwerpen. Many thanks to tshirtspolosbedrukken.nl!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “MIJN EIGEN T-SHIRT ONTWORPEN?! | TSHIRTSPOLOSBEDRUKKEN.NL”

  1. Emile schreef:

    Ooh wat gaaf dit. Ik vind dit een heel mooi persoonlijk ontwerp. Heb je dit zelf zo bedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories