MIJN DERDE RICHMOND & FINCH TELEFOONHOESJE

08/03/17

Mijn favoriete merk op het gebied van telefoonhoesjes is zonder twijfel Richmond & Finch. Ieder telefoonhoesje van dit merk is voorzien van een uniek design en heeft een luxe uitstraling. I love it! De telefoonhoesjes zijn prijzig maar je krijgt wel waar voor je geld. Mijn derde Richmond & Finch hoesje komt van een hele leuke webshop waar alle Richmond & Finch hoesjes zijn afgeprijsd.

Richmond & Finch is een Zweeds merk dat hun eerste stap zette in 2014. Ondanks dat het merk nog vrij jong is groeit het merk enorm. Ook in Nederland wordt Richmond & Finch steeds populairder. Je ziet het merk in steeds meer webshops verschijnen. Mijn Richmond & Finch hoesje komt van de webshop Smartphonehoesjes.nl.

Bij Smartphonehoesjes.nl is het aanbod enorm. Je kunt er onder andere terecht voor telefoonhoesjes, oordopjes, powerbanks, opladers en speakers (dit zijn slechts enkele voorbeelden.) Wat je ook in de webshop kunt doen is je eigen telefoonhoesje maken. Hoe leuk is dat? Daarnaast kun je bij Smartphonehoesjes.nl profiteren van gratis verzending en een snelle levering.

RICHMOND & FINCH SMOOTH SATIN (HARD) CASE | € 42,95 € 26,95
De Smooth Satin telefoonhoesjes van Richmond & Finch zijn verkrijgbaar in verschillende zachte, pastelkleuren. Ik heb gekozen voor de roze variant en daar heb ik geen spijt van. Het telefoonhoesje heeft een satin finish en is voorzien van goudkleurige details wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast ligt het telefoonhoesje erg fijn in de hand.

De uitsparingen van het telefoonhoesje zijn groot genoeg en mooi afgewerkt. Hierdoor zijn de camera, diverse knopjes en de oplaadpoort goed te gebruiken. Niet geheel onbelangrijk toch?

De kwaliteit van de Richmond & Finch telefoonhoesjes is fantastisch. Ik heb mijn iPhone al meerdere keren laten stuiteren terwijl er een Richmond & Finch hoesje omheen zat en mijn iPhone is nog steeds onbeschadigd. Ondanks dat de Richmond & Finch hoesjes alleen de achterkant van je telefoon lijken te beschermen heb ik het idee dat door de opstaande randen je telefoon ook aan de voorkant wordt beschermd. Krassen, deukjes en andere beschadigingen zijn verleden tijd.

Ik ben net als bij mijn vorige Richmond & Finch hoesjes weer erg enthousiast. De telefoonhoesjes van Richmond & Finch zijn stuk voor stuk uniek en erg goed van kwaliteit. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst!

Over mijn eerste en tweede Richmond & Finch telefoonhoesje heb ik ook geschreven. Mocht je het leuk vinden dan kun je deze twee artikels ook bekijken. Je kunt de artikels vinden via de zoekfunctie op mijn blog.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “MIJN DERDE RICHMOND & FINCH TELEFOONHOESJE”

  1. Christina schreef:

    Een mooi ,chique en tijdloos hoesje.

  2. Eva schreef:

    Ik ben verliefd op dit telefoonhoesje, hij is echt heel mooi!

  3. Shannblogt schreef:

    Wat een leuke reactie Eva. Ik ben er ook verliefd op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories