Mijn allereerste interview & voor de eerste keer in een blad!

30/09/17

Deze week is het blad Midden Betuwe Totaal op onze deurmat gevallen met op pagina 34 en 35 een groot stuk over mij.

In augustus ben ik voor de allereerste keer geïnterviewd. Dit interview was voor het blad Midden Betuwe Totaal. Dit blad is deze week bezorgd bij maar liefst 16 verschillende woonplaatsen in Gelderland. Het is heel gek om jezelf in een blad te zien en tegelijkertijd is het ook ontzettend bijzonder. Daarom vond ik het wel leuk om er een artikel aan te wijden op mijn blog want ik ben stiekem best wel een beetje trots hoor!

Ik vond het ontzettend spannend om geïnterviewd te worden. Vooral omdat het de eerste keer was. Ik had echt géén idee! Maar ik ben nu zo blij dat ik het heb gedaan. Ik wist dat we deze week het blad binnen zouden krijgen en ik wist ook dat ik twee pagina’s in het blad zou krijgen maar dat één van de pagina’s volledig gevuld zou zijn met één foto dat wist ik niet. Heel tof!

Bedankt voor het lezen! ♡

Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

4 comments so far.

4 reacties op “Mijn allereerste interview & voor de eerste keer in een blad!”

 1. Nina schreef:

  Ooh wat leuk. Echt supergaaf dit.

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina! Ik vind het ook ontzettend leuk! 🙂

 3. Eva schreef:

  Super gaaf dit!

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Eva! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories