MIJN 8 FAVORIETE ZILVEREN SIERADEN VAN DIT MOMENT

23/01/17

Omdat ik dol ben op sieraden en ik iedere dag wel een sieraad draag leek het mij leuk om mijn 8 favoriete zilveren sieraden met jullie te delen. Dit zijn 8 sieraden die ik op dit moment veel draag.

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik dol ben op zilveren sieraden. Ik heb enorm veel zilveren sieraden maar ik draag het ene sieraad net wat vaker dan het andere sieraad waardoor ik een selectie heb kunnen maken van mijn 8 favoriete zilveren sieraden van dit moment.

Laat ik maar beginnen met mijn nieuwste zilveren aanwinst. Mijn Cluse La Bohème horloge.

Dit horloge komt van de webshop Horlogeloods.nl. Mocht je meer over dit horloge willen weten dan raad ik je aan om het vorige artikel te lezen. Dit horloge is favoriet omdat hij vrij neutraal is waardoor ik hem bij iedere outfit kan combineren. Daarnaast is het horloge ook leuk om te dragen in combinatie met armbandjes. I love it!

Het volgende sieraad wat ook niet aan mijn favorieten mocht ontbreken is deze zilverkleurige bangle.

Deze bangle kocht ik een tijdje terug bij de H&M. Deze bangle is favoriet omdat ik hem erg makkelijk kan combineren met bijvoorbeeld het Cluse horloge of met andere armbanden. De vorm van de bangle is erg speels wat ik ook erg leuk vind. Door naar het volgende sieraad..

Iets wat ik altijd draag zijn oorbellen. Mijn oorbellen zijn altijd zilverkleurig en natuurlijk heb ik ook een favoriet paar oorbellen. Oorbellen die op dit moment favoriet zijn, zijn de Buddha to Buddha Ellen oorbellen.

Een tijdje terug heb ik een artikel geschreven over sieraden van Buddha to Buddha. Deze Ellen oorbellen kwamen daar ook in voor. Benieuwd naar het artikel? Neem dan zeker even een kijkje. Deze oorbellen zijn in veel verschillende webshops te vinden. Mijn Buddha to Buddha Ellen oorbellen komen van de webshop Bouman Online. De Buddha to Buddha Ellen oorbellen vind ik leuk door de vorm en het patroon. Verder zijn de oorbellen erg stoer en niet te grof. Het zijn oorknopjes die je op verschillende manieren kunt dragen.

Naast de Buddha to Buddha oorbellen heb ik ook een favoriete zilveren ring. Om nog maar even bij het populaire merk te blijven.. ook de ring is van Buddha to Buddha. Het is de Buddha to Buddha George ring.

Ook de Buddha to Buddha George ring is terug te vinden in het artikel over mijn Buddha to Buddha sieraden. De ring komt net als de oorbellen van de webshop Bouman Online. De Buddha to Buddha George ring vind ik helemaal het einde. Buddha to Buddha heeft over het algemeen vrij grove sieraden. Persoonlijk hou ik daar niet zo van. De George ring is totaal niet grof en ik denk één van de dunste ringetjes die Buddha to Buddha in het assortiment heeft. Daardoor is de George ring absoluut favoriet.

Nu we mijn favoriete horloge, armband, oorbellen en ring hebben gehad is het tijd om mijn favoriete zilveren kettingen met jullie te delen. Dit zijn er maar liefst 4. Laat ik beginnen met de kettingen die op dit moment erg populair zijn. Chokers. Ik heb twee favoriete zilverkleurige chokers. Ik begin met een choker die in veel webshops verkrijgbaar is.

Deze choker bestelde ik bij AliExpress. Deze choker is ook voorbij gekomen in het 4e deel van mijn Aliexpress hebbedingetjes serie. De choker is heel simpel en minimalistisch. Daar hou ik echt van. De choker is zwart en heeft een klein, zilveren driehoekje als bedeltje. De choker is ook prima te combineren met wat langere kettingen.

Mijn andere favoriete, zilverkleurige choker kocht ik bij een winkeltje in Londen genaamd Accessorize (deze winkel zit ook in Nederland.)

Deze choker is wederom vrij simpel en heeft twee lagen. Beide lagen hebben een andere schakel. Dit maakt de choker vrij uniek. Ik heb deze choker ook nooit ergens anders gespot. Omdat deze choker twee lagen heeft zou ik hem zelf niet snel combineren met een andere ketting.

Een ketting die ook favoriet is en ik al vaak heb gedragen is een zilverkleurige ketting met daaraan een simpel muntje.


Op de foto’s hierboven lijkt het muntje aan de ketting goud. Dit komt door het zonlicht wat naar binnen scheen. 

Dit kettinkje komt van de webshop Lana’s sieraden. Over dit sieraad heb ik in het verleden een artikel geschreven. Dit is een artikel van 16 oktober 2015. Deze ketting heb ik dus al een tijdje maar hij is nog steeds favoriet. De ketting is simpel en makkelijk te combineren met andere kettinkjes.

En dan nu mijn laatste favoriete sieraad. Een zilverkleurige ketting met hanger in de vorm van een halve maan.

Deze heb ik nog niet zo lang geleden gekocht bij de H&M en is op dit moment nog steeds verkrijgbaar (ook in het goud.) De ketting is wat langer en is voorzien van een leuke hanger. Dit is mijn meest gedragen ketting van dit moment. Ik vind hem ongelofelijk leuk!

Dit waren mijn 8 favoriete zilveren sieraden van dit moment. Mocht dit artikel bij jullie in de smaak vallen dan komen er wellicht vaker artikels online waarin ik mijn favorieten met jullie deel.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

2 comments so far.

2 reacties op “MIJN 8 FAVORIETE ZILVEREN SIERADEN VAN DIT MOMENT”

  1. jeapiebel schreef:

    Geen wonder dat dit je favoriete sieraden op dit moment zijn. Ze zijn echt leuk. 🙂

  2. Shannblogt schreef:

    Ah wat een leuke reactie. Dankjewel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories