Michael Kors | Wonderlust Eau Fresh

22/09/18

Michael Kors is een erg populair merk. Ik denk dat de meeste van jullie deze bekende naam wel kennen. Michael Kors kennen we voornamelijk van de prachtige tassen, horloges maar ook van de parfums met luxueuze uitstraling. Deze week ontving ik het parfum Michael Kors Wonderlust Eau Fresh. Meer weten over dit parfum of ben je gewoon benieuwd wat ik er van vind? Lees meer.

Michael Kors – Wonderlust Eau Fresh (eau de toilette) 
‘Wonderlust Eau Fresh belichaamd de passie voor avontuur en verkenning, het verlangen om een kans te nemen en te weten dat alles mogelijk is’  – Michael Kors.

Een levendige, sprankelende geur die het gevoel van eindeloze mogelijkheden oproept. Michael Kors Wonderlust Eau Fresh (eau de toilette) is de vernieuwde versie van de originele Michael Kors Wonderlust (eau de parfum.) Het is tijd om de ultieme ontspanning te omarmen en te genieten van dit heerlijke parfum.

Laat je zintuigen ontwaken met een frisse melange van levendige citrus, aanlokkelijke bloemen en de luchtige warmte van bossen. De topnoot van grapefruit zorgt voor een kruidige, citrustoon in de geur terwijl de volle bloemblaadjes van de witte pioen de zachtheid in het hart oproepen. Houtachtige basisnoten van pamplewood vullen het citruseffect aan en versterken de hartnoot. Het parfum is samengesteld met geurnoten die elkaar aanvullen en erg goed bij elkaar passen. Het resultaat? Michael Kors Wonderlust Eau Fresh. Een geur waar ik persoonlijk helemaal door in de wolken raak. Ik ben best wel kieskeurig op het gebied van parfums maar dit parfum heeft al vanaf het eerste moment mijn hartje gestolen.

TOPNOOT | Italiaanse bergamot, grapefruit, granny smith appels.
HARTNOOT | Jasmine sambac, witte pioenroos, lelietje van dalen.
BASISNOOT | Pamplewood, sheer musk, sandelhout Sri Lanka.

De samenstelling van deze geurnoten maakt het parfum erg aantrekkelijk voor veel vrouwen. Tenminste dat is wat ik verwacht. Persoonlijk vind ik deze samenstelling erg goed gevonden. De geur bevat geurnoten uit verschillende categorieën wat het een interessante, bijzondere geur maakt. Ondanks dat dit parfum een eau de toilette is blijft de geur wel echt heel erg goed hangen. Wat ik natuurlijk een hele goede eigenschap vind. Daarnaast wil ik ook even aandacht schenken aan het prachtige glazen flacon. Het flacon heeft gouden en roze details en heeft een glanzende finish die overloopt naar een matte finish. Super chique. Ik heb echt een zwak voor mooie flacons. Ik ben echt héél enthousiast. Dit is misschien wel het lekkerste parfum wat ik ooit heb gehad. Mocht jij Michael Kors Wonderlust Eau Fresh nou een keer spotten, laat je dan alsjeblieft betoveren door dit heerlijke parfum! Ik weet bijna wel zeker dat ook jij het parfum lekker zult vinden.

Adviesprijzen en verkrijgbaarheid
Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is verkrijgbaar bij Michael Kors verkooppunten (bijvoorbeeld Douglas.)
Wonderlust Eau Fresh 30 ML |  €49,-
Wonderlust Eau Fresh 50 ML | €72,-
Wonderlust Eau Fresh 100 ML | €95,-

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “Michael Kors | Wonderlust Eau Fresh”

 1. Mariska schreef:

  Oh hij klinkt wel heel erg lekker en ik vind de fles ook heel mooi. Eigenlijk heeft Michael Kors alleen maar mooie flesjes 🙂

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Mariska! Het is een heerlijk parfum verpakt in een prachtige flacon. Als je het parfum spot moet je hem echt even ruiken! ☺️

 3. kim schreef:

  Deze parfum lijkt me echt super lekker! Ik ga eens een keer snuffelen in de winkel haha

 4. Shannblogt schreef:

  Ja, doen! Ik weet zeker dat je hem lekker gaat vinden. Bedankt voor je reactie! ☺️

 5. Emile schreef:

  Ik ga deze zeer zeker testen als ik hem tegenkom, ben er heel benieuwd naar.

 6. Shannblogt schreef:

  Ah leuk! Zeker doen! ?

 7. Nina schreef:

  Ik ben heel benieuwd geworden naar deze geur, ga ‘m zo snel mogelijk testen. Mooie foto’s hoor.

 8. Shannblogt schreef:

  Leuk Nina, zeker doen! Bedankt voor het complimentje! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories