MIAMI VIBE COLLECTION | PINK GELLAC

07/07/19

Nog maar net gelanceerd en nu al te bewonderen op mijn blog. Ik stel jullie voor aan de nieuwe collectie van Pink Gellac. De zomerse, vrolijke, Miami Vibe collectie. Are you ready to celebrate the summer?

Pink Gellac is zonder twijfel één van de populairste merken op het gebied van gel nagellak. Ik leerde dit merk ongeveer een jaar geleden kennen en sindsdien kan ik niet meer zonder. Zelfs nu ik acrylnagels heb zijn mijn nagels nog voorzien van een Pink Gellac kleurtje.MIAMI VIBE COLLECTION

De Pink Gellac Miami Vibe collectie bevat 5 inspirerende, totaal verschillende gel nagellak kleuren die perfect bij de zomer passen. Met deze kleuren ben je summerproof en val je gegarandeerd op tijdens het zonnen. Sommige kleuren zijn draagbaar andere kleuren zijn wat gewaagder maar zeker niet minder leuk.

269 SURFING BLUE | € 15
Met de intens blauwe Pink Gellac 269 Surfing Blue val je op tussen andere beach babes. Perfect voor jouw droomvakantie! Lak je teen- en vingernagels met deze kleur voor op het strand en je zal één worden met het water.

Dit is voor mij absoluut een gewaagde kleur. Dit is geen kleurtje die ik normaal gesproken snel zou dragen maar ik weet zeker dat hij vooral in de zomer erg leuk kan zijn. Ik zie dit kleurtje al helemaal voor me met een paar leuke, zomerse armbandjes.

270 FLORIDA PINK | € 15
Met de gave Pink Gellac 270 Florida Pink stralen je nagels. De perfecte kleur om te dragen tijdens de zomer. Deze kleur kan je non stop dragen tot en met de herfst! De kleur staat perfect bij elke bikini of zomerjurkje.

Pink it is and I love it! Of het nu baby roze, neon roze of fuchsia roze is, ik ben er dol op. Het is een vrij opvallend roze kleurtje die echt perfect is voor nu maar eerlijk is eerlijk, ik zou dit kleurtje ook zo in de herfst of winter dragen hoor. Why not?

271 PALMBEACH GREEN | € 15
Wanneer je aan Miami denkt, denk je vast aan palmbomen. Pink Gellac 271 Palmbeach Green is de perfecte kleur voor een Miami Vibe! Laat je nagels stralen met onze licht groene gel nagellak kleur.

Groen vind ik een erg mooie kleur maar deze kleur is er weer eentje buiten mijn comfortzone. Zomers is dit kleurtje zeker maar voor mij weer een kleur die ik er niet snel bij zou pakken. Ik vind het wel een hele mooie kleur dat zeker. Misschien is het een kwestie van even wennen.

272 CORAL PINK | € 15 
Doordat onze Pink Gellac 272 Coral Pink bij elke huidtype past, is dit de perfecte kleur voor elke vrouw! Draag de kleur gedurende zomertijd wanneer de zon op je nagels schijnt, hierdoor wordt de kleur nog feller! Vergeet deze kleur niet aan te brengen aan je teennagels voor een matching look!

WOW! Wat een eyecatcher is dit. Dit is mijn favoriete kleur uit de collectie. Ik heb echt een zwak voor dit soort kleuren. Lekker opvallend, vrolijk en helemaal summerproof!

273 KEY LARGO PURPLE | € 15
273 Key Largo Purple is een ode aan Key Largo, een van de mooiste eilanden in Florida Keys. Deze intens paarse gel nagellak kleur past perfect bij jouw outfit en kan je heel het jaar door dragen.

Opvallend en stoer. Zo zou ik deze kleur omschrijven. De kleur is vrij uniek en zie je niet zo heel erg vaak in een collectie verschijnen. Dit kleurtje vind ik de kers op de taart. Super leuk!

Wat een heerlijke samenstelling aan zomerse kleuren! Good job, Pink Gellac. Mijn 2 favoriete kleuren uit de collectie zijn 270 Florida Pink en 272 Coral Pink. Ik ben groot liefhebber van roze- en koraaltinten. Wanneer deze tinten in een collectie te vinden zijn dan heb je me. Welke kleur draag jij het liefst op je nagels? En zijn jouw vinger- en teennagels altijd dezelfde kleur als je ze beide lakt?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories