MEET MY NEW IKKI WATCH!

22/10/18

Mij maak je echt héél gelukkig met een mooi sieraad of een horloge. Vandaag stel ik jullie voor aan mijn nieuwe eye catcher. Een horloge uit de ZORA-serie van IKKI. Are you ready?

Vorige week kwam er ook een prachtig horloge voorbij op mijn blog. Dit horloge was vrij prijzig. Ik snap dat niet iedereen daar het budget voor heeft. De horloges van IKKI zijn enorm betaalbaar en zien er ook nog eens ontzettend mooi uit. Een mooi horloge hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Ik vind het grappig dat de oprichtster van IKKI hier precies hetzelfde over dacht. Het verhaal achter IKKI vind ik erg mooi en daarom vind ik het ook erg leuk om het aan dit artikel toe te voegen.

OVER IKKI
‘Achter ieder succesverhaal schuilt een droom en heel veel passie. De oprichtster van ikki, genaamd Kiki, startte het merk in 2007. Na een dag op werk ging ze naar het strand om wat te ontspannen. Toen ze later op de avond thuiskwam, besefte ze zich dat ze haar zonnebril op het strand was vergeten. Kiki ging opzoek naar een nieuwe zonnebril en ze kwam er al snel achter dat veel zonnebrillen er hetzelfde uitzien en veel te duur zijn. The idea of ikki was born. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de modebranche, was het nu tijd voor een eigen merk. De eerste ikki-collectie bevatte unieke brillen, met de hand gemaakt van acetaat én hoogwaardige lenzen, maar dan voor een eerlijke prijs. Twee jaar later introduceerde ikki haar eerste horlogecollectie met datzelfde idee voor ogen. Kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs.’

IKKI – ZORA ZR02 | € 69,95
Dit horloge komt uit de ZORA-serie, heeft een diameter van 40 mm en is 6 mm hoog. Het horloge is aan de grote kant. Daar moet je van houden. Ik vind het zelf ontzettend leuk. Ondanks ik vrij smalle polsen heb vind ik deze grootte bij dit model horloge erg leuk. Ik heb gekozen voor de rosé gouden variant. Maar het horloge is ook verkrijgbaar in het zilver en gun. Ik moet zeggen dat ik de kleur gun ook prachtig vind. Deze kleur zie je niet zo heel vaak wat het horloge meteen iets unieker maakt. Natuurlijk heb ik weer veel te lang getwijfeld over welke ik nou moest kiezen. Uiteindelijk heb ik toch voor de rosé gouden variant gekozen. Rosé goud vind ik een hele mooie kleur voor een horloge. Rosé gouden sieraden draag ik dan weer niet. Stom hé? Ik ben echt iemand met een gebruiksaanwijzing. Oeps? De wijzerplaat is wit van kleur. Wit in combinatie met rosé goud vind ik erg chique.

Alle IKKI horloges zijn 3ATM waterdicht en voorzien van gehard mineraal glas. Het uurwerk is Japans Quartz. Op dit uurwerk zit twee jaar garantie. Wat ik ook heel leuk vind aan dit horloge is de metalen band. Ik vind de schakels erg leuk. Net even anders als de standaard mesh bandjes die je tegenwoordig veel ziet. Ook mesh bandjes vind ik erg leuk hoor. Ik heb zelf twee horloges met een mesh band maar ik vond het nu even tijd voor iets anders. De metalen band is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een matte finish. De achterkant en sluiting van het horloge zijn gemaakt van roestvrijstaal.

Dit horloge is mijn allereerste IKKI item en ik weet zeker dat het niet het laatste IKKI item zal zijn. Ik ben zó enthousiast. Ik had wel eens van IKKI gehoord maar nooit een bezoekje gebracht aan de webshop omdat ik altijd dacht dat IKKI wat prijziger was. Maar dat is dus helemaal niet zo. IKKI items zijn juist erg betaalbaar en daarom leuk voor iedereen. Ook de kwaliteit is fantastisch. Daarnaast werd mijn horloge geleverd in een luxe geschenkverpakking. In deze verpakking zat niet alleen het horloge maar ook een envelop met een officieel garantiebewijs en het instructieboekje. Waar ik echt van opkeek was het gereedschap wat ik bij het horloge kreeg. Met dit gereedschap kun je heel eenvoudig je horlogeband verstellen. Super fijn dat ik dit erbij kreeg want zoiets had ik nog helemaal niet in huis. Ik ben héél blij met mijn nieuwe horloge. IKKI is absoluut een aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “MEET MY NEW IKKI WATCH!”

  1. Simone schreef:

    Wat een prachtig exemplaar is het! Ik ben ook gek op sieraden en horloges, momenteel staat er een vierkanten exemplaar op mijn wishlist.

  2. Emile schreef:

    Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Een prachtig horloge, zowel de kast als de band.

  3. Shannblogt schreef:

    Helemaal mee eens Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories