MEET MY NEW FOONCASE (+ KORTINGSCODE) | FOONCASE.NL

08/04/20

Hey all! Ik heb me toch een leuk, Nederlands telefoonhoesjes merk ontdekt. Ik ben nu al helemaal fan! Ik stel jullie graag voor aan mijn nieuwe telefoonhoesje en het merk Fooncase.

FOONCASE.NL
FOONCASE is een nieuw Nederlands merk. Het merk is volledig gericht op het produceren van leuke, fashionable telefoonhoesjes. Het creatieve team is continue bezig met het ontwikkelen van de leukste prints. Naast een leuke print vind FOONCASE de kwaliteit even belangrijk. Fashionable & Quality is waar ze voor staan!

Als ik moet kiezen welk soort telefoonhoesje mijn favoriet is, dan is dat zonder twijfel een TPU soft case. Deze beschermen namelijk ALTIJD je hele toestel, aan iedere kant en zelfs aan de voorkant door het opstaande randje.

Bij FOONCASE vind je een ENORM aanbod aan TPU soft cases, voor heel veel verschillende toestellen, voorzien van de meest fashionable printjes. Je weet niet waar je moet kijken zoveel leuke hoesjes zijn er in deze webshop te vinden. Zoals jullie wellicht weten ben ik dol op dierenprintjes. In deze categorie heb ik dan ook een heel leuk telefoonhoesje weten te scoren. Ik ben helemaal verliefd!

REBBELL LEOPARD LIPS (IPHONE 11 PRO MAX) | € 9,99
Say hello to my new phone case! Is hij niet FAN-TAS-TISCH? Dit super leuke telefoonhoesje is een musthave voor je collectie. Met dit hoesje ben je verzekerd van een fashionable look. De lipjes gecombineerd met de luipaard print zijn helemaal mijn ding. Naast deze print zag ik nog veel meer leuke printjes hoor. Ik zal ook niet ontkennen dat ik eigenlijk niet kon kiezen. Het telefoonhoesje sluit perfect aan op mijn toestel, is voorzien uitsparingen op de juiste plekken en beschermt mijn iPhone optimaal. Dit telefoonhoesje gaat voorlopig niet meer van mijn iPhone af. HAPPY ME!

• Materiaal: TPU (soft case)
• Beschermt de voor, zij- & achterkant van jouw smartphone.
• Uitsparingen voor alle poorten, camera, etc.
• Lichtgewicht en slim-design.

Mocht jij ook nog opzoek zijn naar een nieuw telefoonhoesje en net als ik dol zijn op de TPU soft case hoesjes wacht dan niet langer en neem eens een kijkje bij FOONCASE. Het aanbod is zo groot dat ik zeker weet dat er voor jou ook een leuk hoesje tussen zal zitten. Oh en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. GET YOURS NOW!

KORTINGSCODE:
Wil jij ook een telefoonhoesje bestellen? Vergeet dan vooral mijn kortingscode niet. Met de code: SHANNON15 krijg je 15% korting op je aankoop. Shop now, thank me later!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “MEET MY NEW FOONCASE (+ KORTINGSCODE) | FOONCASE.NL”

  1. Sanne schreef:

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar je schoenen van zijn!? Die zijn leeeeuuuk… Maar het telefoonhoesje is ook erg leuk..

  2. Shannblogt schreef:

    Ah lief, dankjewel! De schoenen zijn van: Van Haren! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories