MAX&MORE – Absolute nudes mini nail polish set | REVIEW

19/03/16

000 M&M nagellak

Als er iemand gek is op de nude kleuren dan ben ik het wel. Vooral op het gebied van make-up vind ik deze kleuren fantastisch. Laatst heb ik weer een aantal nude kleurige nagellakjes toegevoegd aan mijn al veel te grote nagellak collectie en deze wil ik graag met jullie delen!

1 M&M nagellak

Voor slechts € 0,99 kocht ik bij de Action het MAX&MORE – Absolute nudes mini nail polish setje. De nagellak setjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De party nudes, manicure nudes en absolute nudes. Ik nam de absolute nudes mee want de andere twee setjes spraken mij niet zo aan. De MAX&MORE mini nail polish setjes bevatten zes mini nagellakjes met een inhoud van 2 ml per flesje. Het zijn dus echt mini’s.

De nagellakjes uit het MAX&MORE setje kun je het beste opbouwen in meerdere lagen. Zo krijg je bij de lichtste kleur het beste resultaat wanneer je het lakje in drie lagen aanbrengt en bij de andere kleuren dekt de kleur al prima in twee lagen.

22 M&M nagellak

De substantie van de nagellak is redelijk dun maar niet zo dun dat de nagellak van het kwastje af druppelt.

Omdat de nagellakjes echt héél klein zijn zou je verwachten dat het borsteltje van de nagellak ook heel klein is. Dit is niet het geval. Het borsteltje heeft juist een fijn formaat en brengt daarnaast ook nog eens erg prettig aan.

De flacons waarin de nagellakjes verpakt zitten zijn niet heel bijzonder maar wel praktisch. De dop heeft een fijne grip waardoor je heel precies kunt werken. Verder zien de nagellakjes door het formaat er wel heel erg leuk uit.

2 M&M nagellak

Zoals je op bovenstaande foto ziet lijken het derde en vierde lakje vrij veel op elkaar. Ook op de nagels is dit het geval. Gelukkig vind ik de kleur wel erg mooi en vind ik het dus niet erg dat er twee kleurtjes bij zitten die op elkaar lijken.

3 M&M nagellak

Ik ga de kleuren af op volgorde van licht naar donker. Ik begin dus bij de lichtste kleur. Dit kleurtje is vrij fris. Een erg leuke kleur voor in het voorjaar. Niet echt een nude kleur maar ik vind hem wel mooi. De dekking van dit kleurtje vind ik verbazingwekkend goed. Deze nagellak heeft het beste resultaat wanneer je hem in drie lagen aanbrengt.

Eerste laag: 
4 M&M 1e laagje

Tweede laag: 
5 M&M 2e laagje

7 M&M nagellak

De opvolger van de lichtste kleur is een wat meer nude kleurige nagellak. Deze nagellak heeft een roze ondertoon en lichte bruintinten. Ik vind het een mooi kleurtje. Lekker draagbaar!

Eerste laag:
8 M&M 1e laagje

Tweede laag: 
9 M&M 2e laagje

10 M&M nagellak

Dit is het derde lakje. Zoals ik eerder al zei lijkt deze onwijs veel op het vierde lakje. Dit zullen jullie wel terug zien in onderstaande foto’s. Het enige verschil is dat de ene kleur iets meer bruintinten bevat. Maar dit is zo minimaal dat je het amper kunt zien. Ondanks dat vind ik ook deze kleur erg mooi.

Eerste laag:
11 M&M 1e laag

Tweede laag:
13 M&M 2e laagje

14 M&M nagellak

Het vierde lakje heeft wat meer bruintinten dan het derde lakje. Als ik moet kiezen vind ik deze nét wat mooier dan de derde. Ik ben dol op bruintinten.

Eerste laag: 
15 M&M 1e laagje

Tweede laag:
16 M&M 2e laagje

17 M&M nagellak

De vijfde kleur uit het setje is een echte bruintint. Een prachtige nude kleur. I love it!

Eerste laag:
18 M&M 1e laagje

Tweede laag:
19 M&M 2e laagje

20 M&M nagellak

De donkerste, allerlaatste kleur uit het setje en ook deze kleur vind ik prachtig! Bij dit lakje heb ik maar één foto. Dit omdat je bijna geen verschil ziet tussen één of twee lagen. Toch adviseer ik ook van dit lakje twee lagen aan te brengen voor een optimale dekking.

21 M&M 1e laagje 

Ongelofelijk! Deze nagellakjes hebben mij echt verrast en dat voor maar € 0,99! Eerlijk gezegd had ik niet heel veel verwacht van deze nagellak set maar ik ben heel tevreden. De nagellak blijft redelijk lang zitten maar mocht je er wat langer van willen genieten adviseer ik je om een top coat te gebruiken.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

2 comments so far.

2 reacties op “MAX&MORE – Absolute nudes mini nail polish set | REVIEW”

  1. Emile schreef:

    Supermooie foto’s en artikel. Mooie lakjes voor weinig geld en handig om mee te nemen voor op vakantie.

  2. shannblogt schreef:

    Ja het is inderdaad een erg leuk setje voor weinig geld. Bedankt voor je reactie Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories