Maria Nila | Luxe & Vegan haarverzorgingsproducten

04/03/18

Maria Nila is géén standaard haarverzorgingsmerk. Eerlijk gezegd kende ik dit merk ook nog niet. Totdat ik een persbericht en perspakketje ontving. Voor iedere haar-, natuur- en dierliefhebber is dit hét merk om naar uit te kijken in 2018!

Maria Nila is geproduceerd in Zweden, biedt producten aan van hoge kwaliteit terwijl het merk tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Een merk met een verhaal! Een merk met meer dan 40 jaar ervaring in het professionele haarverzorgingssegment. Ik ben erg onder de indruk geraakt.

Maria Nila biedt zes verzorgingslijnen aan onder de noemer ‘Care & Style.’ Deze lijnen bevatten stuk voor stuk hun eigen, unieke actieve ingrediënten en bieden verschillende oplossingen voor ieder haarprobleem. Denk hierbij aan kleurverlies, hoofdhuidaandoeningen en beschadigd haar. Na het weten van deze informatie werd ik alleen nog maar enthousiaster.

De lijn ‘Head & Hair heal’ is de bestverkochte en ook nog eens een award winnende lijn van Maria Nila. Deze lijn is ontstekingsremmend en haargroei-stimulerend. De producten bevatten actieve ingrediënten zoals aloë vera, piroctone olamine en vitamine E. Deze ingrediënten vergroten de gezondheid van de hoofdhuid en de veerkrachtigheid van het haar. Het resultaat? Roos vrij haar, minder haarverlies en geen droge hoofdhuid. Daarnaast bevorderen de producten de haargroei.

De twee producten die ik heb mogen ontvangen van dit merk zijn de Head & Hair heal shampoo en conditioner. Na het lezen van het persbericht kon ik niet wachten om de producten te proberen. Zoals ik al had verwacht ben ik enorm enthousiast over de producten. Zowel de shampoo als conditioner zitten in een fijne flacon en zijn beide voorzien van een heerlijke, fruitige geur. De producten hebben daarnaast een vrij dikke substantie wat ik heel erg prettig vind. Na gebruik merk ik verschil. Mijn haar voelt wat dikker, gezonder en vooral verzorgd aan. Wat ik bij goedkopere shampoos en conditioners in de meeste gevallen niet heb.

Goed om te weten: 
Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan, kleurbehoudend, dierproef-, sulfaat- en
parabenenvrij. Tevens wordt alles geproduceerd in Maria Nila’s eigen fabriek in Zweden waarin
gezonde werkomstandigheden en een hoge kwaliteit aan ingrediënten en verpakkingen een garantie
zijn.

Producten van Maria Nila zijn verkrijgbaar bij geselecteerde haarsalons of via Happyhairservice.nl. De prijzen variëren van € 14,95 tot € 65,00. 

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

2 comments so far.

2 reacties op “Maria Nila | Luxe & Vegan haarverzorgingsproducten”

  1. Emile schreef:

    Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Klinkt wel heel goed en dat het dierproefvrij is, is natuurlijk helemaal top.

  2. Shannblogt schreef:

    Had ik ook niet Emile. Maar ik ben blij dat ik het merk heb leren kennen. Ik ben er erg van onder de indruk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories