Makkelijk & snel de lekkerste koekjes bakken!

12/03/16

0 koekjes

Wie is er nou niet gek op koekjes? De lekkerste koekjes bak je natuurlijk zelf maar daar kan aardig wat tijd in gaan zitten. Tenzij je dit doet met een kant en klare koekjesmix. Eerder schreef ik al een artikel over de make & bake koekjesmix van Hema en vandaag is de koekjesmix van Action aan de beurt.

1 koekjes

Zoals jullie misschien wel weten werk ik al een aardige tijd bij de Action wat betekend dat ik boven op de nieuwe producten zit. Zo kwam ongeveer 1,5 week geleden deze Mason Jar gevuld met koekjesmix binnen op de ‘nieuw’ kar (zoals wij dat noemen.) Ik kon de verleiding niet weerstaan en besloot hem mee te nemen.

Vandaag heb ik de koekjes gebakken en vertel ik jullie meer..

Aan de Mason Jar hangt een klein boekje waarin precies staat wat je nodig hebt en wat je moet doen. Heel handig!

2 koekjes

WAT HEB JE NODIG? 
– 85 gram boter
– 1 ei
– Mengkom
– Bakplaat met bakpapier
en eventueel een handmixer of keukenmachine met kneedhaken.
Zelf heb ik mijn handen gebruikt in plaats van een handmixer of keukenmachine en dit was ook prima te doen!

3 koekjes

WAT MOET JE DOEN?
Haal het grootste gedeelte van de M&M’s uit de pot en leg deze even apart. Doe de inhoud van de pot in een beslagkom of schaal en voeg daar het ei en de 85 gram boter aan toe.

4 koekjes

Mix/kneed alles goed door elkaar tot dat je een samenhangend, glad deeg krijgt.

5 koekjes

Maak van het deeg bolletjes en leg deze op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bolletjes plat tot dat ze ongeveer 1,5 cm dik zijn en druk daarna de M&M’s die je apart hebt gelegd op de koekjes. Zelf heb ik geen M&M’s apart gelegd omdat ik het lekkerder vind als de M&M’s in de koekjes zitten in plaats van er op.

6 koekjes

Houd tussen de koekjes voldoende afstand want de koekjes zetten ongeveer 1 cm uit tijdens het bakken. Bak de koekjes gaar in circa 18 minuten en laat ze tot slot goed afkoelen. That’s it! Zo simpel is het!

TIJD OM TE PROEVEN!
Het bakken van de koekjes is een fluitje van een cent maar zijn ze eigenlijk wel lekker? Nou absoluut. Ze zijn echt heerlijk en daarnaast zien ze er ook nog eens erg lekker uit!

8 koekjes

Ik ben wel van mening dat de koekjes de meeste smaak hebben wanneer je de M&M’s gewoon door het deeg mengt en daarom ben ik ook blij dat ik dit gedaan heb.

De Mason Jar koekjesmix kost slechts € 2,39 (350 gram) en is verkrijgbaar bij de Action.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Makkelijk & snel de lekkerste koekjes bakken!”

  1. Eva schreef:

    Ik heb nu zelf die van de hema maar het ziet er zo leuk uit dat het bijna zonde is om ze te bakken, leuk artikel!

  2. shannblogt schreef:

    Ja dat vind ik dus ook! Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories