LUSH bubblegum lipscrub

28/06/15

2 lipscrub

Effectief, leuk verpakt en lekker zoet! Na één keer gebruiken werd ik helemaal verliefd op deze bubblegum lipscrub van Lush. In dit artikel lees je waarom.

Ben jij gek op zoetigheid en vind jij zachte en velletjes vrije lippen heerlijk? Dan is deze lipscrub echt wat voor jou!

Het goedje heeft een fluor roze kleur en zit het in een klein glazen potje waardoor hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is.
Wanneer je het dopje van het potje draait komt de zoetigheid je tegemoet. Heerlijk! De lipscrub bevat kleine zachte korreltjes en voldoende olie waardoor je makkelijk kunt scrubben en het prettig aanvoelt.

4 lipscrub

How to use:
Maak je lippen iets vochtig met wat water, breng de lipscrub aan en scrubben maar. Ik scrub vaak 1 à 2 minuutjes en daarna lik ik de scrub van mijn lippen. Als je dit vies vind (wat ik me bijna niet voor kan stellen) kun je de scrub natuurlijk ook met een doekje van je lippen afvegen.

Ingrediënten:
Fijne kristalsuiker (Castor Sugar), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis),Methyl ionone (Methyl Ionone), Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380)

5 lipscrub

Voor deze lipscrub betaalde ik € 9,65 / 25g. Ik kocht mijn lipscrub in Brussel vandaar dat alles in het Frans op de verpakking staat.
De scrub is te koop in Lush filialen maar ook via de webshop.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories