LUSH bubblegum lipscrub

28/06/15

2 lipscrub

Effectief, leuk verpakt en lekker zoet! Na één keer gebruiken werd ik helemaal verliefd op deze bubblegum lipscrub van Lush. In dit artikel lees je waarom.

Ben jij gek op zoetigheid en vind jij zachte en velletjes vrije lippen heerlijk? Dan is deze lipscrub echt wat voor jou!

Het goedje heeft een fluor roze kleur en zit het in een klein glazen potje waardoor hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is.
Wanneer je het dopje van het potje draait komt de zoetigheid je tegemoet. Heerlijk! De lipscrub bevat kleine zachte korreltjes en voldoende olie waardoor je makkelijk kunt scrubben en het prettig aanvoelt.

4 lipscrub

How to use:
Maak je lippen iets vochtig met wat water, breng de lipscrub aan en scrubben maar. Ik scrub vaak 1 à 2 minuutjes en daarna lik ik de scrub van mijn lippen. Als je dit vies vind (wat ik me bijna niet voor kan stellen) kun je de scrub natuurlijk ook met een doekje van je lippen afvegen.

Ingrediënten:
Fijne kristalsuiker (Castor Sugar), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis),Methyl ionone (Methyl Ionone), Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380)

5 lipscrub

Voor deze lipscrub betaalde ik € 9,65 / 25g. Ik kocht mijn lipscrub in Brussel vandaar dat alles in het Frans op de verpakking staat.
De scrub is te koop in Lush filialen maar ook via de webshop.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories