Loréal Elvive Nutri-gloss haarspray

02/09/15

1 elvive

Heb je vaak last van klitten in je haar na het nemen van een douche? Dan is deze Nutri-gloss haarspray van Loréal Elvive de oplossing! Het is tijd om mijn ervaring van deze spray met jullie te delen!

Persoonlijk heb ik altijd last van klitten na het douchen en volgens mij ben ik niet de enige met dit probleem. Deze spray is daarvoor de perfecte uitkomst. Ik ben al een hele lange tijd bekend met dit product en ik vind het fantastisch!

2 elvive

De Nutri-gloss haarspray is een veelzijdige, ontwarrende en verzorgende spray. De spray is er voor gemaakt om het haar te perfectioneren zonder het haar te verzwaren. De fijne formule van dit product dringt, door middel van een micro verstuiver direct diep in het haar door zonder resten achter te laten. Hierdoor worden je haren niet vet. Ideaal!

De spray kun je aanbrengen op vochtig of handdoek droog haar maar ook op droog haar om het tussen de wasbeurten door op te frissen en te verzorgen. Deze spray is geschikt voor dagelijks gebruik en hoeft niet uitgespoeld te worden. Het beste is om de spray aan te brengen op de lengte van het haar. Dit zorgt voor het beste resultaat. Borstel je haren pas uit wanneer deze droog zijn. Dit is beter voor je haar! Let op! Deze spray niet gebruiken op een geïrriteerde huid.

Ingrediënten:

3 elvive

De Nutri-gloss haarspray zit een een flacon van 200 ml. De flacon is voorzien van een handige verstuiver waardoor je met twee of drie pompjes al voldoende haarspray aan hebt gebracht. Handig! Op deze manier is het product ook nog eens zuinig in gebruik.

7 elvive

Wat je direct merkt is dat de spray je haren verzorgd en voed. Na het gebruik van dit product is je haar voelbaar zachter en kun je er veel beter met je borstel of kam door heen komen.

De Loréal Elvive Nutri-gloss haarspray is te koop bij Kruidvat voor € 4,49. Maar nu ook (ik verwacht tijdelijk) bij Action voor slechts € 1,99.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Loréal Elvive Nutri-gloss haarspray”

  1. Eva schreef:

    Je maakt echt hele mooie fotos, en leuke artikelen!

  2. shannblogt schreef:

    Wat ontzettend lief! Dankjewel! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories