L’OCCITANE HOME | Cocon de Sérénité

12/10/19

Oh yes, nu het langzaam kouder aan het worden is in Nederland, de eerste kaarsjes weer worden aangestoken, de cosy socks en heerlijke warme dekentjes weer te voorschijn komen, komt L’occitane met 4 nieuwe geuren in hun home collectie. Over goede timing gesproken.. Ik heb producten uit één van de 4 lijnen mogen ontvangen. Kijk je mee?

VIER GEUREN, VIER KLEUREN,  VIER STEMMINGEN
Als je iemands huis of je eigen huis binnenkomt, is de geur het eerste wat je opvalt. Je weet hoe de plek ‘aanvoelt’ en hoe jij je daardoor voelt. Geuren bepalen alles. Ze kunnen je stemming bepalen, je gemoedstoestand veranderen en ervoor zorgen dat je je ergens thuis voelt, ongeacht waar je bent… Onze Home-lijn creëert stemmingen waarin jij je thuis kunt voelen. Wil je lekker ontspannen? Kies dan voor Cocon de Sérénité. Als je even tot jezelf wilt komen, geniet je van de geur van Source d’Harmonie. Of heb je liever een vrij en gerevitaliseerd gevoel? Dan zal de geur van Souffle de Liberté je verrassen. Voor een welzijnsmomentje vol positiviteit moet je bij Douceur Immortelle zijn.

De lijn die ik mocht ontvangen is: Cocon de Sérénité.

COCON DE SÉRÉNITÉ
– Diepgaande ontspanning –

Dompel je onder in pure sereniteit. Een blend van essentiële oliën die bekend staan om hun ontspannende eigenschappen om te ontsnappen in een cocon van rust en kalmte. Lavendel met een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) uit de Provence wordt gecombineerd met zoete sinaasappel, bergamot, mandarijn en geranium, voor een ontspannen welzijnsmoment. Ontdek vier uitzonderlijke producten: Luxe ontspannende geurkaars (verkrijgbaar in standaardformaat en in een exclusieve variant met drie lonten), Ontspannende kussenmist, Ontspannende zeep voor het lichaam en Ontspannende parfumvloeistof (te gebruiken met een parfumverspreider).

Van de Cocon de Sérénité lijn heb ik de geurkaars, kussenmist en zeep mogen ontvangen.

COCON DE SÉRÉNITÉ | LUXE GEURKAARS
Wat een onweerstaanbare geur. Love it! Daarnaast ben ik dol op de verpakking. Simpel maar toch ook een kleine luxe twist. Een geurkaars is voor mij absoluut een musthave de aankomende maanden. Heerlijk!

COCON DE SÉRÉNITÉ | KUSSENMIST
Lekker, lekker, lekker! Na een heerlijke, welverdiende nachtrust is het tijd om het bed op te maken. In mijn ogen doet iedereen dit op zijn eigen manier. De één maakt het bed volledig strak op: opschudden, dekbed dichtklappen, met als kers op de taart een paar leuke kussentjes. De ander stapt uit bed, kijkt er vervolgens niet meer naar om en stapt er s’ avonds zo weer in. Tot slot heb je dan nog de mensen die hun bed netjes opmaken, maar het dekbed open klappen. Ik val onder de laatste categorie. Ik vind het belangrijk om mijn bed even lekker open te laten liggen. Dit gaat bij mij ALTIJD gepaard met een heerlijke kussen (of body) mist. Uiteraard vind ik het ook leuk om mijn bed mooi op te maken maar dat doe ik dan wel nadat het bed een tijdje open heeft gelegen.

COCON DE SÉRÉNITÉ | ZEEP 
Onder de douche gebruik ik eigenlijk nooit een stuk zeep. Ik vind het onhandig en het glibbert uit je handen wanneer het nat is. In combinatie met de douchepuf die ik altijd gebruik is het ook geen succes. Toch komt dit stuk zeep erg goed van pas. Ik gebruik stukken zeep namelijk wel in mijn kledingkast. In elk hoekje ligt wel een stuk zeep. Dat moment wanneer je je kastdeur opent en er een heerlijke, aangename geur tegemoet komt is gewoon waanzinnig lekker!

Luxueus & stijlvol it is. De Home-lijn van L’occitane is werkelijk waar FAN-TAS-TISCH! Het straalt zoveel gezelligheid en warmte uit. De producten hebben mijn hart laten smelten.

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
De 4 nieuwe Home-lijnen zijn sinds 1 oktober verkrijgbaar in alle L’occitane boetieks en online via www.loccitane.nl.

Cocon de Sérénité – Luxe geurkaars | € 22,00 / € 68,00 (140 g / 450 g)
Cocon de Sérénité – Ontspannende kussenmist | € 19,50 (100 ml)
Cocon de Sérénité – Ontspannend zeep voor het lichaam | € 12,00 (200 g)

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories