Limited Eos producten, het perfecte Kerstcadeau?!

11/12/17

Het sneeuwt cadeautips op mijn blog en voorlopig gaat dat nog wel even zo door! De Kerstdagen komen nu wel heel dichtbij en dat betekend dat steeds meer mensen op pad gaan voor cadeautjes. Vandaag heb ik een leuke cadeautip omtrent het populaire verzorgingsmerk Eos.

Eos staat vooral bekend om de lippen balsems, verpakt in vrolijk gekleurde bolletjes. Het merk is erg geliefd. Net als de limited editions en cadeau sets van dit merk. Ook dit jaar komt Eos weer met een aantal leuke limited edition producten en cadeau sets waarvan ik er een aantal heb mogen ontvangen.

Er zijn twéé limited edition producten namelijk de visibly soft lip balms in de varianten peppermint cream en peppermint mocha. Beide lippen balsems bevatten rijke shea boter voor een maximale verzorging van de lippen. De zachte formule biedt langdurige hydratatie en dat kunnen onze lippen vooral tijdens de koude dagen erg goed gebruiken. De lippen balsems hebben een feestelijke uitstraling en zijn daardoor erg geschikt als cadeautje.

Naast de limited edition producten heeft Eos speciaal voor de feestdagen ook een aantal limited edition cadeau sets samengesteld. Ik heb er één van ontvangen: De holiday trio set. Deze set bestaat uit drie limited edition lippen balsems in de varianten peppermint mocha, sparkling ginger en organic vanilla bean. Deze set ga ik zelf cadeau geven en ik weet zeker dat hij in de smaak zal gaan vallen!

Naast de producten die ik heb ontvangen zijn er nog twee andere limited edition cadeau sets. Deze sets zijn wederom trio’s. Ze bevatten een handcrème, lippen balsem en een body lotion. Deze trio’s zijn verkrijgbaar in de varianten vanille en merry berry.

Prijzen
Eos visibly soft lip balm – Peppermint Mocha | € 5,99 (7 g)
Eos visibly soft lip balm – Peppermint Cream | € 5,99 (7 g)
Holiday trio set | € 14,99 (7 g per lip balm)
Body care trio – Merry Berry | € 12,99
Body care trio – Vanille | € 12,99

Bovenstaande limited edition producten zijn sinds november exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories