LIMITED EDITION TANGLE TEEZERS

08/10/16

02-compactstyler

De Tangle Teezer Compact Styler is zonder twijfel mijn meest geliefde haarborstel óóit! Ik gebruik de borstel dagelijks en ik kan niet meer zonder. De Tangle Teezer Compact Styler is verkrijgbaar in heel veel verschillende designs en sinds kort zijn daar drie nieuwe limited editions bijgekomen.

00-compactstyler

Tangle Teezer lanceert drie nieuwe versies van de Compact Styler. In samenwerking met twee ontwerpers die bekend staan om hun unieke stijl komt Tangle Teezer met de Lulu Guinness en Markus Lupfer borstels. En voor iedereen die van schattige hondjes houdt is er de Pug Love. Super leuk!

3-compactstyler

Zelf heb ik ook een limited edition mogen ontvangen en dat is de borstel die ontworpen is door Lulu Guiness. Het grafische lipstick design van de borstel vind ik uniek en heel tof. Ook de andere twee borstels zijn voorzien van een leuk en origineel design maar de Lulu Guinness borstel is absoluut mijn favoriet.

01-compactstyler

DE TANGLE TEEZER COMPACT STYLER
De Tangle Teezer Compact Styler borstel is dé borstel voor onderweg. Met deze borstel kun je supersnel het haar pijnloos ontklitten door een vaste druk te gebruiken. De borstel is geschikt voor ieder haartype en is te gebruiken op zowel droog als nat haar.

03-compactstyler

Het haar kan ontklit worden door borstelslagen te maken. Vanaf de onderkant van het haar met de tanden van de haarborstel omhoog gericht of vanaf de bovenkant van het haar met de tanden van de haarborstel naar beneden gericht. Door het gebruik van de Tangle Teezer Compact Styler wordt het beschadigen en breken van het haar geminimaliseerd waardoor het haar snel voller wordt. Je haar voelt een stuk gezonder aan!

ADVIESVERKOOPPRIJS – € 15,95

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “LIMITED EDITION TANGLE TEEZERS”

  1. Eva schreef:

    zo veel liefde voor deze borstels! Lulu Guiness is mijn favoriet van de 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories