LIMITED EDITION SUSTAINABLE LED MANICURE SET | PINK GELLAC

17/02/20

Pink Gellac introduceert de nieuwe, limited edition Sustainable Led Gellak Manicure Set. Tijdens deze lancering wil Pink Gellac duidelijk laten blijken dat hun producten niet getest zijn op dieren en cruelty free zijn. De verpakkingen van deze nieuwe sets zijn gemaakt van 100% recyclebaar papier. Good job Pink Gellac!

Precies om deze rede ben ik ontzettend trots dat ik Pink Gellac tot één van mijn samenwerkingspartners mag benoemen. Ik ben dol op merken die op deze manier hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld.

Pink Gellac heeft 3 unieke edities ontwikkeld; Color Splash, Dashing Glaze en Neutral Sense. Iedere set bevat een passende gel nagellak kleur. Deze sets kosten € 69 per stuk.

COLOR SPLASH
De Color Splash Gellak Manicure Set bevat gellak kleur #161 Ibiza Pink.

DASHING GLAZE
De Dashing Glaze Gellak Manicure Set bevat gellak kleur #109 Lipstick Red.

NEUTRAL SENSE
De Neutral Sense Gellak Manicure Set bevat gellac kleur #251 Nude Pink.

Met deze complete Gellac Manicure set kun je snel thuis aan de slag en hij is ook nog eens super handig voor onderweg. Droog de gellak in een paar seconden onder de meegeleverde LED lamp en je nagels stralen weer als nooit te voren!

Ik heb zelf de Neutral Sense Manicure Set mogen ontvangen met de kleur #251 Nude Pink. Toevallig heb ik deze kleur al en is het één van mijn favoriete Pink Gellac kleuren. Dat ik er nu een back-up van heb vind ik dus helemaal niet erg! Ik ben er juist super blij mee.

De Sustainable LED Gellak Manicure sets bevatten de volgende producten:
 
– 1 x Pink Gellac Primer.
– 1 x Pink Gellac Base Extend.
– 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml.
– 1 x Gellak kleur.
– 1 x Pink Gellac LED Lamp (2 jaar garantie.)
– 1 x Nagelvijl 180-240.
– 1 x Orange Woodsticks.
– 10 x Remover pockets.
– 10 x Cleaner pockets.

Zelf gebruik ik nu al een behoorlijk lange tijd producten van Pink Gellac. Ik heb zelf acryl nagels en daarop draag ik altijd een Pink Gellac kleurtje en daarnaast voorzie ik ook regelmatig mijn moeder van mooie nagels. Ik ben zelf enorm groot fan van dit merk en kan het echt iedereen aanraden. Wie droomt er nou niet van mooie, chip vrije nagels? En dat 14 dagen lang! Pink Gellac is al meerdere malen op mijn blog verschenen en dat komt omdat ik er oprecht heel tevreden over ben. Kennen jullie Pink Gellac al?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories