LIFE IS TOO SHORT TO WEAR BORING WATCHES! | IKKI

09/09/19

Eén van mijn favoriete horlogemerken is IKKI. Er zijn inmiddels ook al meerdere horloges van dit merk op mijn blog en social media verschenen. In verschillende kleuren, groottes en modellen. And I still love this brand! Ik heb kort geleden weer een nieuwe eyecatcher aan mijn collectie toe mogen voegen. Kijk je mee?

Het verhaal achter IKKI heb ik al vaker gedeeld op mijn blog maar voor alle nieuwe volgers heb ik het ook aan dit artikel toegevoegd. Het is namelijk té mooi om niet met jullie te delen.

OVER IKKI
‘Achter ieder succesverhaal schuilt een droom en heel veel passie. De oprichtster van IKKI, genaamd Kiki, startte het merk in 2007. Na een dag op werk ging ze naar het strand om wat te ontspannen. Toen ze later op de avond thuiskwam, besefte ze zich dat ze haar zonnebril op het strand was vergeten. Kiki ging opzoek naar een nieuwe zonnebril en ze kwam er al snel achter dat veel zonnebrillen er hetzelfde uitzien en veel te duur zijn. The idea of IKKI was born. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de modebranche, was het nu tijd voor een eigen merk. De eerste IKKI-collectie bevatte unieke brillen, met de hand gemaakt van acetaat én hoogwaardige lenzen, maar dan voor een eerlijke prijs. Twee jaar later introduceerde IKKI haar eerste horlogecollectie met datzelfde idee voor ogen. Kwalitatieve modehorloges voor een eerlijke prijs.’

JAMY JM02 | € 79,95
Dit is mijn derde IKKI horloge met een mesh bandje. Toch is deze variant héél anders dan de andere twee die ik al had. Die zijn namelijk beide rosé goud en hebben een witte wijzerplaat. IKKI JAMY JM02 is zilver en heeft een zwarte wijzerplaat. Deze combinatie vind ik echt prachtig en erg stijlvol. Het leuke aan dit horloge is dat je er een extra horlogebandje bij krijgt en wat voor één. Leopard it is! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dat leuk vind.

Dit horloge uit de JAMY-serie heeft een diameter van 36 MM en is 9 mm hoog. Dit vind ik hele fijne afmetingen! Niet te groot en vrij plat, daar hou ik van! De vorm van de kast is rond, de kleur is zilver en zoals ik eerder al zei is de kleur van de wijzerplaat zwart. VERLIEFD! Alle IKKI horloges zijn 3ATM waterdicht en voorzien van gehard mineraal glas. Op het Japanse Quartz Uurwerk zit twee jaar garantie. De mesh band is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De achterkant en de sluiting zijn gemaakt van roestvrijstaal. 

De prijs/kwaliteitsverhouding vind ik waanzinnig goed. De horloges zijn kwalitatief gewoon echt uitstekend. De JAMY JM02 is in de webshop verkrijgbaar voor € 79,95 en daar krijg je dan nog eens het leopard horlogebandje bij cadeau. Een hele fijne deal als je het mij vraagt.

Of er nog meer voordelen zijn? Ja hoor, ik kan nog wel even doorgaan hoor. Wat dacht je bijvoorbeeld van het luxe doosje waar het horloge in verpakt zit? Die is niet alleen erg geschikt om het horloge in op te bergen maar ook om het horloge cadeau in te geven. In dit doosje vind je naast het horloge zelf ook het garantiebewijs en een pinnetje waarmee je het horlogebandje kunt verwisselen. Handig en ontzettend praktisch!

Deze beauty ga ik vast en zeker oneindig veel dragen. Ik ben er meer dan MEGA blij mee net als met al mijn andere IKKI horloges. Mocht je benieuwd zijn naar mijn andere IKKI horloges typ dan IKKI in bij de zoekfunctie bovenaan deze pagina. 

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? 
Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories