Libra Djewelz nice to meet you!

11/06/18

Say hello to Libra Djewelz! Een tijdje terug kreeg ik een hele leuke e-mail van de eigenaresse van Libra Djewelz. Libra wie? Ja, dat dacht ik ook! Maar toen ik een kijkje nam in de webshop was ik meteen verkocht. In dit artikel stel ik jullie voor aan Libra Djewelz en aan mijn nieuwe sieraden die ik mocht ontvangen.

Libra Djewelz
Libra Djewelz is dé webshop voor sieraden en mode-accessoires. De Libra Djewelz standaarden: kwaliteit, trendy, comfort en betaalbaarheid. Alle bestellingen worden met zorg samengesteld, ingepakt en verstuurd. Libra Djewelz probeert zo laagdrempelig mogelijk te zijn, vanaf €25,- betaal je géén verzendkosten, het is mogelijk je bestelling achteraf te betalen en ben je toch niet tevreden met je product? Dan kun je eenvoudig het product retourneren, retouren worden snel afgehandeld.

Persoonlijk vind ik het erg leuk om nieuwe webshops te ontdekken. Dus Libra Djewelz, bedankt voor het leuke e-mailtje! Ik vind Libra Djewelz een hele leuke webshop. Vooral de 925 zilveren sieraden spreken mij erg aan. In de webshop mocht ik iets leuks uitzoeken en dat zijn uiteindelijk twee zilveren above the knockle ringetjes geworden. Mocht je niet weten wat above the knockle ringetjes zijn: Above the knockle ringen zijn ervoor gemaakt om boven de knokkels van je vingers te dragen.

Above the knockle ring – Zilver gekruist | € 13,50
Deze ring vind ik erg speels en is daardoor erg leuk om te combineren met vrij basic ringetjes. Ik ben sowieso dol op het dragen van ringen. Ik draag ze echt altijd. Dit ringetje is gemaakt van 925 zilver wat echt top is. Ik kan namelijk niet tegen silver plated ringen.

Above the knockle ring – Open | € 15,25
Dit ringetje is héél anders dan het gekruiste ringetje maar zonder twijfel net zo leuk. De 3 glinsterende steentjes in dit ringetje maken het helemaal af. Prachtig! Deze ring is wederom gemaakt van 925 zilver. Super fijn!

Ik ben mega enthousiast over Libra Djewelz, heel blij met de prachtige ringetjes en super tevreden over het e-mail contact wat ik had met de eigenaresse van de webshop. Je kunt er niet alleen heel erg fijn shoppen voor jezelf maar je kunt er ook terecht voor een leuk cadeautje. Bij Libra Djewelz kun je namelijk ook kosteloos gebruik maken van de cadeauservice. Hello Libra Djewelz. Nice to meet you!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories