LET’S PROTECT OURSELVES! | KRUIDVAT SOLAIT

11/04/20

Zijn jullie ook optimaal aan het genieten van deze heerlijke zonnige dagen? Ik wel hoor! Ik ben een echte zonaanbidder. Er is één ding heel belangrijk, wat veel mensen vergeten en dat is SMEREN, SMEREN, SMEREN! Er gaat niks boven een goede bescherming tegen de zon. Deze week heb ik daar een aantal heerlijke producten voor ontvangen. Kijk je mee?

KRUIDVAT SPF30 SUN SPRAY | € 8,49 (200 ml)
‘Bescherm je huid tegen de straling van de zon met Kruidvat Solait SPF30 Sun Spray. De zonnespray met vitamine E biedt je huid een hoge bescherming. De zonnebrandspray biedt direct na het aanbrengen op je huid bescherming tegen de schadelijke UV A en UV B-stralen.’

Hoe gebruik je Kruidvat Solait SPF30 Sun Spray?
Schud de spray voor gebruik. Breng de olie royaal aan voordat je de zon ingaat. Door jezelf voldoende in te smeren bevorder je de beschermende werking van de spray. Breng regelmatig een nieuwe laag zonneolie aan, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en na het afdrogen. Vermijd contact met ogen en (bad)kleding om vlekken te voorkomen.

Al met al een heel fijn product voor die fantastische, zonnige dagen waar ik zo van geniet. Ik gebruik zelf het allerliefst een zonnebrand in spray flacon omdat ik dit simpelweg het fijnst in gebruik vind. De Kruidvat Solait zonnebrandcrème ruikt ontzettend lekker, trekt snel in de huid, laat geen vettige laag achter en is zelfs water resistant. Echt een toppertje. MUSTHAVE!

KRUIDVAT SOLAIT SPF 30 HIGH SUNMILK | € 2,79 (50 ml)
‘Bescherm je zeer lichte huid met de Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk. Deze zonnemelk met vitamine E biedt een hoge bescherming. De anti-zonnebrand biedt na het aanbrengen onmiddellijk bescherming tegen de schadelijke UV A- en UV B-stralen.’

Hoe gebruik je Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk?
Breng voor het zonnen een royale laag van de zonnemelk aan op je huid. Smeer jezelf meerdere malen per dag in, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en na het afdrogen.

Dit is absoluut mijn favoriete zonnebrand mini vanaf nu! Handig voor on the go of om mee te nemen op vakantie. YES YES! Helemaal blij mee. Dit product is net zo fijn als het vorige product en is voor mij echt onmisbaar.

KRUIDVAT SOLAIT AFTERSUN MOISTURISING SPRAY | € 5,99 (200 ml)
‘De extra hydraterende Kruidvat Solait Aftersun Moisturising Spray is verrijkt met pro-vitamine B5 en allantoïne. De intensief verzorgende bestanddelen herstellen de vochtbalans en helpen je huid de natuurlijke elasticiteit te bewaren. Het speciale Repair Complex herstelt de natuurlijke regeneratie van de huid. Je huid wordt verkoeld en verfrist en voelt weer zacht en soepel aan. Bevat vitamine E.’

De verzorging na het zonnen is even zó belangrijk. Vergeet dat ook niet! Ik gebruik een aftersun altijd ná het douchen omdat het een heerlijk verkwikkend effect heeft op de huid. Ik voel me altijd weer helemaal fris en fruitig na het insmeren met een aftersun spray. Echt een hele fijne en ook betaalbare aanrader dus!

Alle Kruidvat Solait producten zijn verkrijgbaar online op Kruidvat.nl of in één van de Kruidvat filialen.

ENJOY THE SUN!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories