Leave a sparkle wherever you go with EOS!

02/09/17

Mijn favoriete lippenbalsems zijn op dit moment zonder twijfel de lippenbalsems van Eos. Deze week heb ik een perspakketje ontvangen met daarin één van de lippenbalsems uit de nieuwe collectie van Eos.

Eos lanceert de eerste natuurlijke lippenbalsems die verzorging en een subtiele glans combineren, de hele dag door. De lippenbalsems uit de Shimmer collectie bevatten minerale micadeeltjes die zorgen voor een natuurlijke glans op je lippen. Zelf ben ik géén fan van glanzende lippen maar de glans van deze lippenbalsems is zó subtiel dat ik het juist ontzettend mooi vind.

De lippenbalsems uit de nieuwe collectie zijn wederom weer voorzien van fijne verzorgende ingrediënten. Binnen no-time zijn je lippen super zacht dankzij de verzorgende en herstellende ingrediënten: Sheaboter, jojoba olie en vitamine E.

Naast alle fijne eigenschappen die ik al genoemd heb zijn de lippenbalsems ook nog eens voorzien van een heerlijke, lichte vanille geur. Een mooie glans in combinatie met de fijne verzorging die we van Eos gewend zijn. Deze lippenbalsems zijn echt fantastisch!

Bij een nieuwe collectie hoort natuurlijk ook een nieuwe verpakking. De bolletjes zijn mat zwart en hebben een opening in de deksel waar een parel- of rosé kleurige glans doorheen schijnt. De lippenbalsems zien er erg chique uit. Persoonlijk vind ik de verpakking erg goed bij het concept van de lippenbalsems passen. Good job Eos!

De Shimmer collectie bestaat uit twee verschillende varianten. Sheer Pink en Pearl. Sheer Pink heeft een prachtige, subtiele rosé kleur. Pearl heeft een zachte, glanzende nude kleur. Ik heb de variant Pearl en ik moet zeggen dat ik de nude kleur in combinatie met een minimale glans erg mooi vind. De lippenbalsems zijn vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories