Kruidvat volume droogshampoo

22/06/15

3 droogshampoo

Een volume droogshampoo! Voor maar € 1,99? In dit artikel vertel ik jullie alles over deze budget droogshampoo van Kruidvat.

Een tijdje terug was ik aan het rondneuzen bij Kruidvat. Als ik het Kruidvat binnen loop kijk ik altijd het eerst bij de shampoos, conditioners en dus ook bij de droogshampoos. Mijn oog viel gelijk op deze droogshampoo. Hij is gewoon van Kruidvat eigen merk en kost € 1,99. Voor die prijs kon ik het niet laten om hem mee te nemen.

Vandaag heb ik hem voor het eerst gebruikt en ik ben echt onder de indruk van deze droogshampoo. Je krijgt vanaf de eerste keer spuiten direct meer volume. Daarnaast is deze droogshampoo ook erg verfrissend. De droogshampoo neemt het vet bij de haarwortels op en maakt het haar licht en luchtig. Ook de geur van de droogshampoo vind ik heerlijk! Het haar blijft de hele dag goed zitten en is niet vet. Ideaal!

2 droogshampoo

Voordat je deze droogshampoo gaat gebruiken wordt er geadviseerd om een handdoek over je schouders te leggen. Vervolgens kam of borstel je het haar door. Voor dat je nu de droogshampoo in je haar gaat spuiten is het van belang dat je even goed schud voor gebruik. Daarna hou je de bus op zo’n 20 cm afstand van je haar en spuit je de droogshampoo op de haarwortels.
Even in laten werken en nog een keer goed uitkammen of borstelen en tot slot breng je het haar in model met je handen.

Snel en makkelijk! Perfect voor tussen de wasbeurten door.
Deze droogshampoo is zeker een aanrader. Ik vind hem fantastisch.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Kruidvat volume droogshampoo”

  1. Eva schreef:

    Oeeh, ik ga hem denk ik nu ook halen!

  2. shannblogt schreef:

    Het is echt een fijne droogshampoo! Bedankt voor je leuke reactie! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories