KRUIDVAT | SOUL SECRETS FOR MEN

16/03/19

YAASSS! Een nieuwe introductie door Kruidvat. Mocht je regelmatig bij Kruidvat shoppen dan ken je vast ook het Soul Secrets assortiment. Dit assortiment wordt uitgebreid met twee nieuwe lijnen speciaal ontwikkeld voor alle mannen onder ons. Want ook de mannen verdienen een heerlijk wellness moment in de badkamer. Ja toch?

De twee nieuwe lijnen: Elements of the Orient en Force of Iceland bevatten beide een 2-in-1 shower & shampoo en een 2-in-1 shower & shaving foam.

ELEMENTS OF THE ORIENT
De ‘Elements of the Orient’ variant is geïnspireerd op het oosterse ‘Rasul’-badritueel dat de vier elementen water, vuur, aarde en lucht verenigt tot een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. De producten bevatten extract van de cactusvijg en papyrus die een kalmerend effect hebben op de huid en daarnaast ook de zintuigen harmoniseert. De warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel na het
douchen.

FORCE OF ICELAND
De ‘Force of Iceland’ lijn is geïnspireerd op het traditionele ritueel van de sauna en combineert extracten van eucalyptus en berkenbladeren. Deze ingrediënten koelen en verfrissen de huid op een comfortabele wijze en geven de huid een stimulerend gevoel. De verfrissende geur zorgt voor een energiek gevoel na het douchen.

SOUL SECRETS ELEMENTS OF THE ORIENT | 2-IN-1 SHOWER & SHAMPOO |  € 2.99 (200 ml)
Soul Secrets Elements Of The Orient 2-in-1 Shower & Shampoo reinigt tegelijkertijd je huid en haar op milde wijze. De warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel na het douchen. Soul Secrets bevat authentieke ingrediënten en waardevolle badtradities uit de hele wereld, die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Met dit product ontdek je deze geheime wellness rituelen.

Ik heb de Elements of Orient 2-in-1 shower & shampoo mogen ontvangen en deze uitgebreid door papa laten testen. Hij gebruikt eigenlijk altijd 2-in-1 producten dus met dit nieuwe product van Kruidvat was hij ontzettend blij. Het eerste waar hij over begon na het douchen was de zijde zachte huid na afloop. Dat vind hij heerlijk! Ook de geur van het product viel erg goed in de smaak. Hij omschreef de geur als warm en kruidig en dat is precies zoals ik het ook zou omschrijven. Hij gebruikte het product in combinatie met een douchespons wat zorgde voor een heerlijke schuim sensatie. Ook dat ziet hij als een groot pluspunt. Papa zei letterlijk: ‘Ik zou dit alle mannen aanbevelen!’

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
De nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij ieder Kruidvat filiaal en online in de Kruidvat webshop. Prijzen variëren tussen de € 2,99 en € 3,99.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “KRUIDVAT | SOUL SECRETS FOR MEN”

  1. Emile schreef:

    Ik heb deze al gespot bij het Kruidvat. Normaal moet ik altijd overal aan ruiken maar bij deze heb ik dat nog niet gedaan. Persoonlijk vind ik mannen geuren altijd wel lekker. Ben dus heel benieuwd naar deze geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories