KRUIDVAT ORIGINALS | LIP BALM & LIP SCRUB

23/12/19

Dit is dé periode van het jaar waarin onze lippen wel wat extra’s kunnen gebruiken. Het is daarom belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Kruidvat speelt daar heel erg goed op in door nieuwe verzorgingsproducten voor de lippen toe te voegen aan het assortiment. In dit artikel vertel ik je er meer over.

YES YES! Verzorgingsproducten voor de lippen doen het altijd goed bij mij. Daarom ben ik heel blij dat Kruidvat haar assortiment aan lipcare heeft uitgebreid met twee gloednieuwe producten. Namelijk een lippenbalsem met als hoofdingrediënt kokosolie en een lipscrub met als hoofdingrediënt amandelolie. De zachte, betoverende geur van kokos en amandelen vind ik persoonlijk heerlijk alleen daarmee scoren beide producten al punten.

KRUIDVAT ORIGINALS | COCONUT OIL LIP BALM
De Kruidvat Originals Coconut Oil lippenbalsem hydrateert en verzorgt je lippen. Kokosolie staat bekend om zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen. De toegevoegde sheaboter is goed voor droge lippen. Ingrediënten waar je mij oprecht heel erg gelukkig mee maakt. De lippenbalsem smelt op je vinger bij het aanbrengen wat het aanbrengen heel makkelijk maakt. Het is op en top genieten geblazen met dit heerlijke product voor op de lippen.
GOOD TO KNOW: De lip balm is dermatologisch goedgekeurd.

KRUIDVAT ORIGINALS | ALMOND OIL LIP SCRUB
Regelmatig scrubben doet echt wonderen voor je lippen! Kruidvat Originals Almond Oil lipscrub helpt met natuurlijke, milde scrubdeeltjes dode huidcellen en droge velletjes van je lippen te verwijderen. De toegevoegde amandelolie verzacht en voedt je lippen optimaal. Voor een adembenemend resultaat!
GOOD TO KNOW: De lip balm is dermatologisch goedgekeurd.

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID
De producten zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

• Kruidvat Originals Coconut Oil Lip Balm | € 2,29 (30 ml)
• Kruidvat Originals Almond Oil Lip Scrub | € 2,29 (30 ml)

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie voor je lippen?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories