Kruidvat | Crème douche oil & care (Limited Edition)

18/03/18

Heb jij last van een droge huid? Of hou je gewoon van een fijn verzorgingsproduct? Opgelet! Kruidvat heeft namelijk een limited edition crème oil aan het assortiment toegevoegd. De Kruidvat crème douche oil & care. In dit artikel vertel ik er meer over.

Kruidvat | Crème douche oil & care (limited edition) 
Deze extra verzorgende douche crème is verrijkt met de ingrediënten macadamia olie en sheabutter. Het toegevoegde oliecomplex helpt de vochthuishouding van de huid te reguleren en beschermt de huid optimaal tegen uitdroging. De douche crème is pH-huidneutraal en geschikt voor de zeer droge huid.

De douche crème zit verpakt in een prachtig flacon en heeft een inhoud van 300 ml. Het flacon is niet heel erg groot maar doordat je maar weinig product nodig hebt gaat het product wel lang mee. Naast dat ik het flacon erg leuk vind ben ik ook helemaal weg van de geur. Het is een zachte geur waar ik oprecht van kan genieten.

De douche crème is erg vloeibaar en is niet zo dik als ik in eerste instantie zou verwachten. Toch is het product erg fijn aan te brengen en schuimt de douche crème enorm wat ik persoonlijk heel erg waardeer.

Na gebruik ruik je de douche crème nog een tijdje op de huid. Daarnaast voelt mijn huid fris en zijdezacht aan. Ik ben erg te spreken over deze limited edition douche crème van het Kruidvat.

De limited edition douche crème is verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.nl voor slechts € 1,29. Het product is dus ook nog een super betaalbaar! Aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

4 comments so far.

4 reacties op “Kruidvat | Crème douche oil & care (Limited Edition)”

 1. Es schreef:

  Klinkt goed, ga ‘m ook testen! 🙂

 2. Shannblogt schreef:

  Super leuk! Geniet ervan want hij is echt héérlijk! 🙂

 3. Nienke schreef:

  Ik kende dit product van Kruidvat nog niet! Wat een koopje.

 4. Shannblogt schreef:

  Inderdaad een koopje, lekker een keertje uitproberen dus! Bedankt voor je leuke reactie Nienke! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories