Kruidvat Catch & Shine – Cold Pressed Soaps (Cadeautip)

09/12/17

Verzorgingsproducten doen het altijd goed als cadeautje, bij iedereen. Daarom heb ik vandaag een leuke cadeautip voor jullie op het gebied van verzorgingsproducten.

Aan de titel heb je het al kunnen zien. In dit artikel stel ik jullie voor aan de Cold Pressed Soaps uit de Catch & Shine collectie van Kruidvat. Producten uit de Catch & Shine lijn zijn limited en maken om de zes weken plaats voor twee nieuwe ranges. De Cold Pressed Soaps zijn helaas dus ook maar beperkt verkrijgbaar. Volgende week is de laatste week dat de Cold Pressed Soaps verkocht zullen worden (op=op!) Dus mocht jij de zeepjes ook willen scoren. Wees er dan snel bij!

Kruidvat Catch & Shine – Cold Pressed Soaps
De Cold Pressed Soaps zijn het perfecte cadeau voor onder de boom. Waarom? Omdat je met deze zeepjes binnen no-time je koude, droge winterhanden weer in topconditie krijgt. De zeepjes bevatten romige shea boter. Shea boter hydrateert diep zonder een vettig laagje achter te laten. Daarnaast zijn de zeepjes ook nog eens handgemaakt op basis van natuurlijk ingrediënten. Hier worden alle handen blij van! De zeepjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: Season Orange, Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust.

De vier zeepjes die ik heb zijn: Season Orange, Fruity Fruit, Citrus Blast en Fresh Cut. Ze ruiken stuk voor stuk fantastisch. Ieder zeepje heeft zo zijn charme. Ik vind de zeepjes erg geschikt als cadeautje. Ik ga ze daarom zelf ook cadeau geven!

De Kruidvat Catch & Shine – Cold Pressed Soaps zijn verkrijgbaar t/m week 50 en kosten € 1,99 per stuk.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories