Kocostar | Slice sheet masks

09/03/18

Wie dol is op gezichtsmaskers weet dat sheet masks erg populair zijn op dit moment. Zelf vind ik sheet masks ook fijn om te gebruiken. Sinds kort heb ik andere sheet masks ontdekt. Namelijk de slice sheet masks van Kocostar.

Over Kocostar
‘Het Zuid-Koreaanse merk Kocostar is opgericht in 2007. Kocostar produceert gebruiksvriendelijke salonproducten voor haar, huid en nagels. Met deze producten moet iedereen een salonbehandeling thuis kunnen ervaren zonder te veel geld en tijd eraan te besteden. Distributeur New Flag heeft in oktober 2017 het merk geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Wereldwijd wordt Kocostar verkocht in 20 verschillende landen.’

Kocostar – Slice sheet masks 

De Kocostar slice sheet masks geven de huid op iedere gewenste plek, van gezicht tot handen, de verfrissende verzorging die het nodig heeft. De losse slice mask schijfjes vormen een natuurlijk masker met vruchten- en plantenextracten die de huid tot diep in de poriën verzorgen. In één verpakking zitten maar liefst 12 slices. It’s time to make your skin happy!

De Kocostar slice sheet masks zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: cucumber, pineapple en watermelon. Zelf heb ik de pineapple en watermelon variant.

Kocostar – Pineapple slice sheet masks 
De pineapple variant zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid wordt vergroot. Het product is verrijkt met ananasextract wat rijk is aan vitamine A en C die de poriën verfijnen. Daarnaast staat ananas bekend om het verstevigende effect. Ook de huidelasticiteit en – flexibiliteit wordt verbeterd. Ik kan wel stellen dat dit masker zeer effectief is. Het resultaat? Een jeugdige, stevige huid!

Kocostar – Watermelon slice sheet masks 
De watermelon variant is effectief tegen een vermoeide huid en geeft de huid een fijne hydratatie boost. Het watermeloenextract geeft de huid een oppepper door de aanwezige antioxidanten die de huid kalmeren en hydrateren. Tegelijkertijd wordt de elasticiteit en de vochtbalans van de huid op peil gebracht. Deze verfrissende variant is ook echt een toppertje.

Deze slice sheet masks van Kocostar zijn fantastisch! Naast de fijne werking zien ze er ook nog eens heel erg leuk uit. Ook de prijs is aangenaam. Lekker betaalbaar!

De Kocostar slice sheet masks hebben een adviesverkoopprijs van € 3,95 en zijn o.a. verkrijgbaar bij IciparisXL.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

4 comments so far.

4 reacties op “Kocostar | Slice sheet masks”

 1. Yara schreef:

  Ik heb deze maskers al een paar keer voorbij zien komen, ik ben er wel benieuwd naar geworden!
  Liefs,
  Yara

 2. Nienke schreef:

  Oeh ziet er super goed uit! Ik vind sheet masks altijd heerlijk, maar toch wat meer gedoe. Mijn gezicht is altijd ietsjes te klein.

 3. Shannblogt schreef:

  Gewoon een keer proberen Yara! 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Hahaha, Nienke! Herkenbaar! Maar dit zijn slices hé? Geen volledig masker dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories