Kneipp World of Fragrances | Een lijn speciaal ontwikkeld voor in huis!

23/09/18

Deze week ontving ik een heerlijk pakket van Kneipp. Wat een fijne verrassing! Kneipp introduceert World of Fragrances. Een nieuwe, innovatieve lijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor in huis. Producten die heel erg geschikt zijn voor de aankomende maanden. Cosy days are coming!

Kneipp | World of Fragrances 
Een heerlijke nieuwe lijn die bestaat uit geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Een bijzondere sfeer haal je binnen no-time in huis met deze nieuwe producten. De nieuwe Kneipp geuren met geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Nu moet ik toegeven dat geurstokjes en geurkaarsen het altijd goed doen bij mij. Daar wordt ik oprecht heel gelukkig van. Herkenbaar?

Kneipp wilde producten ontwikkelen die je een heerlijk gevoel geven, je verrassen, van hoogwaardige kwaliteit zijn, goed voor je zijn, een luxe cadeauwaardige uitstraling hebben, geïnspireerd zijn door de natuur en voor iedereen toegankelijk zijn. De producten uit de World of Fragrances lijn hebben een mooie, minimalistische uitstraling. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor ze in elk interieur passen.

De World of Fragrances lijn bestaat uit 4 verschillende geurwerelden: 
– Sandalwood-Patchouli
(Verkrijgbaar in: Fragrance sticks & scented candle.)
Als je opzoek bent naar een harmonieuze geurbeleving in je omgeving is deze combinatie van geuren geschikt voor jou. De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig. 

– Vetiver-Manderin
(Verkrijgbaar in: Fragrance sticks & scented candle.)
Deze geurcombinatie is speciaal ontwikkeld voor wanneer je even wat tijd voor jezelf inlast om lekker te gaan ontspannen en genieten. De geur is fris, fruitig en kruidig.  

– Lavender
(Verkrijgbaar in: Fragrance sticks.)
Deze welbekende geur zorgt voor een rustige ambiance en is daardoor erg geschikt wanneer je een ontspannen sfeer wilt creëren. De geur is bloemig en kruidig. 

– Macademia-Star anise 
(Verkrijgbaar in: Scented candle.)
Een bijzondere combinatie van geuren die je het gevoel geven van geborgenheid. Een warme, kruidige en zeer elegante geur.

Bij de ontwikkeling van Kneipp producten spelen geuren een grote rol omdat een geur onmiddellijk emoties veroorzaakt. Dit komt doordat geur rechtstreeks in het oudste deel van de hersenen terecht komt. Het limbische systeem. Hier worden alle emoties grotendeels verwerkt en gecontroleerd. Geuren worden, anders dan beelden en geluiden niet vooraf verwerkt en gefilterd. Vandaar dat een geur direct emoties veroorzaakt. De geur van bijvoorbeeld een versgebakken taart kan leiden tot een veilig gevoel zonder dat je daar bewust over na hebt gedacht.

Zelf heb ik twee producten mogen ontvangen uit de nieuwe lijn. De Lavender geurstokjes en de Macademia-Star Anise geurkaars. Van beide producten vind ik de geur ontzettend lekker. Ik ben groot fan van geurstokjes en geurkaarsen. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik een klein vreugdedansje deed toen ik dit pakketje open maakte.

Leuke feitjes:
In het persbericht stonden nog een aantal leuke feitjes die ik heel erg graag met jullie wil delen.
– Je neus en hersenen raken snel gewend aan geuren. Als ze eenmaal weten dat geuren niet schadelijk zijn worden deze geuren geaccepteerd. Dit is waarom we alleen nog maar de sterkste tonen in een geur ruiken en verder ruiken we eigenlijk bijna niets. Daarom ruik jij je eigen parfum vaak niet meer zo goed terwijl andere mensen de geur wel goed ruiken.
– Aan het einde van de dag is je reukvermogen op zijn best.
– Sommige parfumerieën bieden koffiebonen aan om je reukvermogen te neutraliseren. Dit werkt niet optimaal want het is wederom een vreemde geur voor je neus. Als je je reukvermogen echt wilt neutraliseren moet je aan iets neutraals ruiken. Bijvoorbeeld aan je kleding of je armholte.
– Terwijl mensen ongeveer 5 miljoen reukcellen hebben, hebben katten er ongeveer 65 miljoen. Honden nemen zelfs geuren waar met ongeveer 200 miljoen reukcellen.

Adviesprijzen en verkrijgbaarheid: 
De producten uit de World of Fragrances lijn van Kneipp zijn verkrijgbaar vanaf 17 september 2018 bij Kruidvat en Trekpleister.
– Fragrance sticks | € 8,99 (50 ml)
– Scented candle | € 7,99 (145 gram)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “Kneipp World of Fragrances | Een lijn speciaal ontwikkeld voor in huis!”

 1. Emile schreef:

  Wat een leuk artikel en super mooie foto’s.

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile! ❤️

 3. Mariska schreef:

  Oh dat klinkt wel heel lekker, wist niet dat ze dit hadden joh! Mij kan je ook echt super blij maken met lekkere geurkaarsen en geurstokjes.

 4. Shannblogt schreef:

  Nou mij dus ook! Ze zijn beide erg aan te raden! Heel erg blij mee! ?

 5. Teddy schreef:

  Wat een mooie kaars is het! Ik ga er zeker eens een keer naar kijken als ik weer in de winkel ben

 6. Shannblogt schreef:

  Leuk, zeker doen Teddy. Bedankt voor je reactie! ☺️

 7. Nina schreef:

  Wat een leuke producten van Kneipp. Heerlijk om ‘s avonds aan te steken in huis. Ik hou er wel van. Ook ik wil even complimenten geven over je mooie foto’s, dat mag zeker ook gezegd worden.

 8. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories