KNEIPP | CREAM & OIL BODY SCRUB SILKY SECRET

23/12/18

Een ultiem verwenmomentje creëer je met de verzorgingsproducten van Kneipp. Ik ben al een lange tijd groot fan van dit merk en steeds wanneer ik nieuwe producten van dit merk probeer ben ik weer enthousiast. Onlangs mocht ik de Kneipp Cream & Oil Body Scrub Silky Secret ontvangen en daar vertel ik jullie vandaag meer over.

Mijn favoriete verzorgingsproduct is toch wel een body scrub. Een body scrub geeft mij een gevoel van optimale reiniging. De nieuwe Cream & Oil Silky Secret body scrub van Kneipp bevat kleine scrubdeeltjes die op een zachte, milde wijze overtollige huidcellen verwijderen, terwijl de rijke oliecrème je huid intensief voedt. De scrub is voorzien van de zachte geur van zijdeboombloesem. Echt een heerlijke geur vind ik zelf. Naast de fijne geur bevat de scrub melkproteïnen die je huid zijdezacht maken. Nog een fijn ingrediënt in deze body scrub zijn plantenoliën. Plantenoliën zorgen voor een hele diepe verzorging en een stralende teint. Daarnaast versterken ze de huidbarrière en verminderen ze vochtverlies van de diepere huidlagen. De geurlijn Silky Secret is in een hele korte tijd enorm populair geworden bij veel vrouwen en dat is natuurlijk niet zonder rede.

ZIJDEBLOESEM & MELKPROTEÏNEN 
De bast en bloemen van de zijdeboom worden in China al eeuwenlang als traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en ondersteuning van de huidelasticiteit. Melkproteïnen zorgen voor een zijdezachte huid. De eiwitten in melk werken hydraterend en kalmerend. Good to know!

DE VOORDELEN
• Bevat natuurlijke, verzorgende werkstoffen
• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
• Zijdezachte verzorging
• Geschikt voor alle huidtypen
• Voorzien van een luxe, zachte geur

Naast de fijne werking en de heerlijke geur is deze body scrub ook erg eenvoudig in gebruik. Je brengt de scrub aan op de vochtige huid. Vervolgens masseer je de scrub op een milde wijze over de huid. Wanneer je dit gedaan hebt kun je de huid afspoelen met warm water. Terwijl ik dit aan het typen ben ben ik gewoon al aan het wegsmelten bij de gedachte.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID 
De Kneipp Cream & Oil body scrub Silky Secret heeft een adviesprijs van € 9,99 en is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos.

Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “KNEIPP | CREAM & OIL BODY SCRUB SILKY SECRET”

  1. Evelien schreef:

    Deze lijkt me zo lekker, ik heb hem al op m’n wishlist staan. De geur spreekt me enorm aan en scrubben is altijd goed natuurlijk! Fijne review meis <3

  2. Shannblogt schreef:

    Mag ik je even bedanken voor je super lieve, leuke reacties altijd? Dat waardeer ik oprecht! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories