KNEIPP | BEAUTY GEHEIM DOUCHE FOAM

10/11/19

Als er iemand dol is op fijne huidverzorgingsproducten dan ben ik dat wel. Een merk die regelmatig op mijn blog voorbij komt en waar ik ook echt bij zweer is Kneipp. Kneipp is gewoon ALTIJD een goed idee. Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen er een nieuw persbericht binnen kwam in mijn mailbox. Eén van de producten uit dit persbericht heb ik mogen ontvangen en daar vertel ik jullie vandaag meer over.

Ken je dat heerlijke, ontspannende gevoel wanneer je pure luxe ervaart in verzorgingsproducten? Nee? Dan weet je echt niet wat je mist. Ik vind het echt heel fijn om zo nu en dan één heerlijk ontspannen momentje in te lassen. Dit gaat bij mij vaak gepaard met huidverzorgingsproducten van Kneipp.

Producten uit de Kneipp Beauty Geheim lijn zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor zo’n momentje. De producten bevatten natuurlijke oliën van marula, wonderboom en argan en hebben een optimaal, verzorgende werking. Omdat deze lijn zo succesvol is heeft Kneipp besloten om op veler verzoek de lijn uit te breiden. Niet met één maar met twéé heerlijke producten. Een douche foam en een body lotion. Ik heb de douche foam mogen ontvangen en daar ben ik heel erg blij mee. Ik heb nog echt teveel body lotions en body butters op voorraad. Daarnaast gaat bij mij een douche foam ook veel sneller op dan een body lotion of body butter. Een douche foam kun je gewoon altijd wel gebruiken. HAPPY ME!

MORE INSIDE INFORMATION:
Kneipp Beauty Geheim is een complete verzorgingslijn voor alle fases van persoonlijke verzorging; douchen, baden, scrubben en je huid extra verwennen. Probeer ook de badolie, huidolie, sugar & oil scrub, body crème en doucheolie eens. Kneipp Beauty Geheim is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid.

De Kneipp Beauty Geheim douche foam is niet de eerste douche foam die ik van Kneipp mocht ontvangen. In het verleden heb ik ze al meerdere malen gehad en er met veel liefde van genoten. Want echt, geloof mij maar, met de douche foams van Kneipp is het gegarandeerd genieten geblazen.

KNEIPP – BEAUTY GEHEIM DOUCHE FOAM | € 8,49 (200 ml)
De douche foam met ultiem verzorgende, natuurlijke oliën zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt tijdens en na het douchen. De body lotion met natuurlijke oliën creëert extra hydratatie voor een intense geurbeleving.

ABOUT THE 4 IMPORTANT OILS IN THIS PRODUCT:
Vier geheimen van moeder natuur in één verzorgingsproduct.

•  ARGANOLIE voor weerstand, zachtheid en glans van de huid.
•  WONDERBOOMOLIE voor een gezonde huid en stralende teint.
•  OLIJFOLIE voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering.
•  MARULAOLIE met een therapeutische werking voor het natuurlijke herstel van de huid.

De douche foam zit verpakt in een praktische, handzame spuitflacon die makkelijk in gebruik is onder de douche. Erg belangrijk vind ik zelf! De flacon ziet er leuk uit en mag gezien worden in de badkamer.

Ik had ook niet anders verwacht dan dat ik deze douche foam fantastisch zou vinden. Ik ben echt weer mega enthousiast. Uiteraard was ik wel ontzettend benieuwd naar de geur maar ook die heeft mijn hart gestolen. Hij ruikt echt WAANZINNIG lekker. Daarnaast is de douche foam rijk schuimend wat ook erg lekker is. Ik ben helemaal in de wolken wanneer ik dit heerlijke product meeneem onder de douche. Love it!

DE 4 FIJNSTE VOORDELEN NOG ÉÉN KEER OP EEN RIJ:
•  Vier waardevolle natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie.
•  Verwenmoment voor de huid tijdens en na het douchen.
•  Luxueuze geurbeleving.
•  Zonder paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën.

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID 
De nieuwe Kneipp Beauty Geheim producten zijn sinds oktober verkrijgbaar via www.kneipp.com en bij verschillende drogisterijen en webshops.

•  Kneipp Beauty Geheim douche foam | € 8,49 (200 ml)
•  Kneipp Beauty Geheim body lotion | € 9,49 (200 ml)

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories