Kneipp | Amandelbloesem Body lotion Mousse

18/10/17

Kneipp is zonder twijfel één van mijn favoriete merken als het op huidverzorging aankomt. Vorige week ontving ik een persbericht van Kneipp over de nieuwe body lotion mousse in de geur amandelbloesem. Deze body lotion mousse heb ik mogen ontvangen en vandaag vertel ik jullie daar meer over.

De amandelbloesem lijn van Kneipp bestaat inmiddels uit maar liefst 13 verschillende producten. Sinds 1 oktober is de body lotion mousse aan deze lijn toegevoegd. De amandelbloesem lijn is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. De producten uit deze lijn bevatten ingrediënten met een diep verzorgende en hydraterende werking. Daarnaast helpen de producten huidirritaties en een trekkerig gevoel te verminderen om zo het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen.

Kneipp – Amandelbloesem Body lotion Mousse | € 9,99 (200 ml)
Een body lotion mousse of een gewone body lotion? Wat gebruik jij? Zelf heb ik nooit eerder een body lotion mousse gebruikt maar ik kan alvast verklappen dat ik het een fantastische uitvinding vind. Body lotion mousse kun je namelijk razendsnel over de huid verdelen omdat het lekker licht en luchtig is. Daarnaast trekt het super snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Ik vind body lotion mousse een beetje vergelijkbaar met douche foam. Alleen gebruik je een douche foam tijdens het douchen en een body lotion mousse ná het douchen.

Naast alle voordelen die ik al genoemd heb is de body lotion mousse ook rijk aan essentiële vetzuren, vitamines (A, B en E), waardevolle mineralen en proteïnen. Deze fijne eigenschappen zorgen voor een gladde en zachte huid. De body lotion mousse is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook is dit product vrij van paraffine, siliconen en minerale oliën en bevat het product geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Al met al is het gewoon een top product!

Ingrediënten
Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Butane, Panthenol, Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Methylpropanediol, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Allantoin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Linalool, Limonene, Parfum (Fragrance), Carbomer, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-5 Oleate, Glyceryl Caprylate, Isobutane, Propane, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Kneipp | Amandelbloesem Body lotion Mousse”

 1. Karin schreef:

  Lijkt mij een geweldig product

 2. Shannblogt schreef:

  Is het ook Karin. Kneipp producten vind ik altijd ontzettend fijn! 🙂

 3. Emile schreef:

  Heel apart in de vorm van een mousse. Ben heel benieuwd naar dit product.

 4. Sarah schreef:

  Oeh. Klinkt goed. Ik heb zo’n body lotion mousse nog nooit geprobeerd (ik wist zelfs niet dat dat bestond!) dus ik ben benieuwd! Ik ben wel alvast fan van de mousses voor in de douche, dus ik denk dat dit me ook wel gaat bevallen 🙂

 5. Shannblogt schreef:

  Zeker een keer proberen Emile! Het is een fantastisch product! 🙂

 6. Shannblogt schreef:

  Dat denk ik ook Sarah! Gewoon een keer proberen. Het is echt de moeite waard! Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories