Kiehl’s Daily Reviving Concentrate gezichtsolie

26/10/15

1 kiehls

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van een merk waar ik zelf nog niet bekend mee was. Namelijk van het merk Kiehl’s. Kiehl’s is een merk die in heel veel landen wordt verkocht. Kiehl’s heeft overtuigende productnamen, etiketten met uitgebreide informatie, basic verpakkingen en een uitgebreid assortiment.

3 kiehls

Het product wat ik van Kiehl’s heb mogen ontvangen is de Daily Reviving Concentrate.  Dit is een lichtgewicht gezichtsolie die zorgt voor een jeugdige en stralende huid. Deze krachtige olie versterkt de huid tegen dagelijkse agressoren.
De olie is een mix van natuurlijke oliën en is vrij van parabenen.

4 kiehls

Hoe te gebruiken:
Breng voorzichtig 2-3 druppeltjes aan op de gereinigde huid. Masseer de wangen, het voorhoofd en de kin zachtjes met de vingertoppen, zodat het product gelijkmatig wordt verdeeld; daarna over het hele gezicht verdelen.

5 kiehls

Ingrediënten:
Gemberwortelolie – Essentiële olie dat beschermt de huid tegen UVA-geïnduceerde lipidenperoxidatie en vermindert het vrijkomen van pro-inflammatoire markers significant.
Zonnebloemzaadolie – Plantaardige olie dat verhoogt het vochtgehalte in de huid, vermindert roodheid en maakt de huid gladder.
Tamanuolie – Plantaardige olie dat heeft verzachtende eigenschappen en houdt het vocht vast in de huid.

6 kiehls

Ik ben erg verbaasd over het effect van deze gezichtsolie. De olie is totaal niet vet en trekt goed in de huid. De olie frist je huid echt op en zorgt voor een gezonde uitstraling. Naast het effect van de olie vind ik de geur ook heel aangenaam. Het is een heerlijke frisse, fruitige geur. Ook is de olie fijn om aan te brengen door de handige pipet. Al met al vind ik dit echt een top product.

De prijs van de Daily Reviving Concentrate gezichtsolie (30 ml) is € 40,00. Behoorlijk prijzig. Maar als je de aanbevolen hoeveelheid per dag gebruikt (2 à 3 druppeltjes) is dit product zuinig in gebruik en kun je er dus een aardige tijd mee doen.

7 kiehls

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Kiehl’s Daily Reviving Concentrate gezichtsolie”

  1. Eva schreef:

    Nog nooit van het merk gehoord, maar lijkt wel een goed product!

  2. shannblogt schreef:

    Dat had ik ook niet. Maar het is een fantastisch product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories