Lieve kettinkjes | Lana’s Sieraden (deel 1)

16/10/15

1 lana

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een aardige verzameling aan kettingen heb. Jullie zien ook regelmatig kettingen voorbij komen op mijn blog en vandaag is het weer zo ver! In dit artikel laat ik jullie twee hele leuke kettinkjes zien die ik heb mogen ontvangen van Lanassieraden.nl!

Lana’s sieraden is een webshop waar je trendy sieraden en accessoires kunt kopen tegen een betaalbare prijs. Ik ben er dol op!

Zoals jullie op foto boven aan dit artikel al hadden kunnen zien heb ik twee kleine envelopjes ontvangen. In dit artikel ga ik maar één van deze envelopjes met jullie open maken. Ik heb al verklapt wat er in dat envelopje zit! Juist, kettingen! Het envelopje wat ik in dit artikel open ga maken is het zwart wit gestreepte envelopje. De andere komt binnenkort aan bod. Dus hou mijn blog goed in de gaten! Ik wil al wel vast laten weten dat het geen kettingen zijn.

2 lana

Jullie weten inmiddels al wel dat ik gek ben op zowel statement kettingen als subtiele kettinkjes. Bij Lana’s sieraden heb ik zelf kettingen uit mogen kiezen en ik ben gegaan voor twee subtiele kettinkjes.

De eerste ketting die ik heb uitgekozen is de letter ketting  “your initial”.
De prijs van deze ketting is € 14,95.

3 lana

De tweede ketting die ik heb uitgekozen is de ketting “silver disc.
De prijs van deze ketting is € 7,95.

4 lana

Deze keuze heb ik niet zomaar gemaakt. Ik vind het persoonlijk namelijk erg leuk om subtiele kettinkjes te combineren. Deze twee kettinkjes vind ik daarvoor perfect. In het assortiment van Lana’s sieraden vind je overigens nog veel meer subtiele kettinkjes die erg leuk zijn om samen te dragen.

7 lana

Naast de leuke subtiele kettinkjes vind je bij Lana’s sieraden nog veel meer leuke musthaves. Dus neem zeker eens een kijkje in Lana’s webshop!

Lana’s sieraden, Dit is ons eerste deel van de samenwerking maar toch alvast onwijs bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories